Skogens ro
Nye boliger

Skogens ro

Kleivane, Sandnes
Størrelse
55 - 103 m2
Soverom
1 - 3
Kjøpspris
3 190 000 - 6 990 000,-

Kvist Få Melshei som nærmeste nabo

På toppen av Kleivane, like ved Melshei, utvikler vi Skogens ro - to trivelige leilighetsbygg i tre. Første byggetrinn består av 33 leiligheter fordelt på tre og fire etasjer. Her får hver eneste leilighet nydelig utsikt, og en trivelig, vestvendt balkong.

Fra 3 190 000,-

Det er god bredde i boligene i Skogens ro: Fra arealeffektive leiligheter med ett soverom, til større leiligheter med inntil tre soverom og ekstra takhøyde. Felles for dem alle, er bra standard, medfølgende parkeringsplass i garasje, og privat balkong med flott utsikt.

Prisene begynner på 3 190 000 kr.

Se boligeneMeld interesse

Det beste med å bo her

Foretrekker du sti framfor asfalt? Da har du funnet stedet for deg! Beliggenheten gjør Skogens ro unikt. Her får du vakker natur og utallige tur- og aktivitetsmuligheter like utenfor gatedøra.

Skap ditt drømmehjem

Leilighetene kommer med en standard interiørpakke, som blant annet inkluderer kjøkken- og baderomsinnredning fra Haugstad møbel. Ønsker du å endre på noen av valgene, står du fritt til det. Her kan du skape ditt drømmehjem!

Se full leveransebeskrivelse i prospektet

Boligvelger

Her kan du sammenlikne plantegninger og priser:

Åpne boligvelger

Nabolaget

Kleivane ligger ved foten av Vedafjell, med Melshei i umiddelbar nærhet. Nabolaget er preget av moderne boliger, gode lekeplasser og gjennomførte parkområder. I nærmiljøet finner du et stort nett av turstier, hvor flere passer godt til både barnevogn og rullestol. Her har du direkte tilgang til cirka åtte kilometer lysløype og Sandnes Arena – Norges flotteste rulleskianlegg. Flere av stiene i Melshei grenser også til parkanlegget Rogaland Arboret.

På toppen av Kleivane

De nye boligene kommer på toppen av boligfeltet på Kleivane, helt i skogkanten ved Melshei.

Området

27.10.2023

Byggetomt på Kleivane
Spørsmål og svar

Det kan være vanskelig å se for seg livet i en leilighet som ennå ikke bygd. Her finner du svar på det meste om Skogens ro:

Se spørsmålene

Fellesgjeld? Valget er ditt

Dame på balkong

I Skogens ro blir 60 prosent av kjøpesummen finansiert gjennom et felleslån som du deler med de andre eierne. Men – har du lyst og anledning – kan du betale ned hele eller deler av din fellesgjeldandel.

Slik fungerer individuell nedbetaling

Felleslånet er en del av de månedlige fellesutgiftene du betaler til borettslaget. Velger du å betale ned hele eller deler av din låneandel, får du lavere månedlige utgifter.

Du kan betale ned fellesgjeldandelen din fire ganger i året. Minimumsbeløpet er 100 000 kr per gang. Innbetalingen skjer via Bate: Du bekrefter hvor mye du vil betale inn, og vi sender avtale og faktura.

Har du valgt å betale ned fellesgjelden din, følger det boligen. Skulle du senere velge å selge, må kjøperen betale hele verdien av boligen til deg – og ikke bare innskuddet. Til gjengjeld får den nye kjøperen de samme lave månedlige kostnadene du selv har hatt.

NB! Det kan ta litt tid

I nye borettslag kan det ta litt tid fra du flytter inn, til du får anledning til å betale ned. Det er fordi prosjektets byggelån først må konverteres til et ordinært lån. I påvente av at lånet skal bli konvertert, eller at vinduet for nedbetaling skal åpne seg (rundt felleslånets terminforfall), må du altså regne med å betale noe på felleslånet.

Heime hos Bate:

Appen som gjør det ekstra kjekt å bo i Skogens ro!

Alle som flytter inn i Skogens ro, får tilgang på appen Heime hos Bate. Her kan du:

Book utstyr i Heime-appen
Booke utstyr fra delerommet

I Skogens ro lager vi et eget utstyrslager, med for eksempel drill, sekketralle og pizzaovn. Du booker det du trenger – når du trenger det.

Book gjestehybel med appen
Booke og låse opp gjestehybel

Bestill gjestehybelen når du får overnattingsgjester. Med appen låser du også opp døra til hybelen når gjestene kommer.

Forside i Heime-appen
Spørre naboer om hjelp

Skal du reise bort, og trenger hjelp til å passe hunden eller vanne plantene? Bruk appen til å høre om noen av naboene dine kan hjelpe.

Arrangementer i Heime-appen
Se hva som skjer

Se og meld deg på arrangementer i borettslaget. Du kan også selv invitere naboene dine med på arrangementer.

Ta kontakt

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt, vi hjelper deg mer enn gjerne!

Hege Kyllingstad Dahl
Hege Kyllingstad Dahl
Eiendomsmegler1
Anette Frafjord fra Eiendomsmegler 1
Anette Frafjord
Eiendomsmegler 1

Andre boligprosjekter

Bolignyheter