Nye boliger

Skogens ro

Melsheia, Sandnes

Nye leiligheter med Melshei som nærmeste nabo

Er det idrettstalenter i familien? Turmennesker? Trimmere? Skientusiaster? Fugletittere? Sopplukkere? Blomsterelskere? Vær så god, fra den nye boligen din i Kleivane er det bare noen få meter til flotte Melshei!

To bygg - 60 leiligheter

I skogkanten på toppen av Kleivane, med tursti til Melsheia like utenfor, utvikler vi Skogens ro - to trivelige leilighetsbygg i tre. I første byggetrinn kommer det 32 leiligheter fordelt på tre og fire etasjer. Hver eneste leilighet får nydelig utsikt helt ut til Jærstrendene, og en trivelig, vestvendt balkong.

Leilighetene varierer fra 45 til 105 kvadratmeter i størrelse, så her blir det noe for enhver lommebok. På sørsiden av bygget, i forkant av skogen, kommer det flere hyggelige møteplasser for liten og stor.

Har du lyst til å bli varslet når vi har noe nytt å melde om prosjektet? Meld deg på vår interesseliste og få nyheter på e-post.

Nytt og populært

Kleivane er et nytt, populært boligområde med totalt 550 boliger fordelt på eneboliger, rekkehus og leiligheter. Boligene har moderne utforming, god plass og konkurransedyktige priser. Utbyggingen forventes ferdig om få år, og boligene på vårt delfelt (B4) er blant de siste som blir ferdigstilt. Det betyr at det meste rundt har falt på plass når du flytter inn.

Det beste med å bo her

Nærhet til skog og mark, og at det oppleves som en trygg og god plass å bo, er det beste med Kleivane. Dette er nemlig de to argumentene som scorer høyest når vi spør “de innfødte” om hva som er det beste med å bo her.

Nabolaget

Kleivane ligger ved foten av Vedafjell, med Melshei i umiddelbar nærhet. Dette nye nabolaget er preget av moderne boliger, gode lekeplasser og parkområder. I nærmiljøet finner du et stort nett av turstier, hvor flere passer godt til både barnevogn og rullestol. Cirka åtte kilometer lysløype og Sandnes Arena – Norges flotteste rulleskianlegg. Flere av stiene i Melshei grenser også til parkanlegget Rogaland Arboret.

Forkjøpsrett for Bate-medlemmer

I Skogens ro får Bate-medlemmer mulighet til å kjøpe leilighet først. Det betyr at du kan velge ut din favorittleilighet før prosjektet blir lagt ut for salg.

Du kan bruke forkjøpsretten i en periode på cirka to uker. Tidspunktet er ennå ikke bestemt, men melder du interesse for prosjektet vil du få beskjed så snart det er klart.

Under forkjøpsrettperioden vil det ligge et skjema på denne siden. Her fyller du inn kontaktinfo, og velger en eller flere leiligheter du vil melde forkjøpsrett på. Du er ikke forpliktet til å kjøpe bolig når du melder forkjøpsrett i Skogens ro.

Les mer om forkjøpsrett her

Når forkjøpsrettperioden er over, er det medlemmet med lengst ansiennitet som får velge først. Deretter går turen videre til medlemmet med nest lengst ansiennitet - og så videre. Det lønner seg med andre ord å melde seg inn så raskt som mulig.

Bli medlem

Ta kontakt

Anette Frafjord fra Eiendomsmegler 1
Anette Frafjord
Eiendomsmegler 1
Hege Kyllingstad Dahl
Hege Kyllingstad Dahl
Eiendomsmegler1

Andre boligprosjekter

Bolignyheter