Første spadestikk for Bates boligprosjekt Frøylandsstien

Markerte første spadestikk for Frøylandsstien

Første boligkjøper fikk ta første spadestikk. Nå er byggegjerdene kommet opp, og arbeidet med de nye boligene på Frøylandsstien i gang.

Tekst: Cecilie Birkeland
Publisert: 11.10.2022

Ruskete høstvær greide ikke å legge noen demper på stemningen da første spadestikk skulle tas for de nye boligene på Frøylandsstien. Det er det nemlig 90 gode grunner for – våre spesielt inviterte gjester fra Maudland FUS barnehage, som stilte opp med smil og sang.

Det første spadestikket var det Tonje Moen Haaland som fikk ta. Hun var den første som sikret seg bolig i det nye boligfeltet på Maudland på Hommersåk. Med god hjelp fra entreprenør Mellemstrand, som skal gjøre grunnarbeidet på tomta, fikk hun sving på gravemaskinen og satte med det offisielt i gang byggearbeidet.

Bates prosjektleder Carl Inge Wathne takket både Haaland og barnehagen for bidraget:

– I dag er dette litt som dere har i barnehagen – en sandkasse. Nå skal vi bygge noe veldig kjekt. Vi har vi solgt seks boliger så langt, men skal bygge og fullføre boligfeltet uavhengig av forhåndssalget – for dette har vi tro på. Om et års tid begynner boligene å bli ferdige, og vi gleder oss til å se resultatet!

Barn fra Maudland FUS barnehage får matbokser fra Bate
Spadestikket ble feiret med et godt måltid: Nybakt bolle i vanntett matboks!
Barn fra Maudland FUS barnehage får matbokser fra Bate