illustrasjoner av framtidige leiligheter i Fargehusene
Foto: Ensign

Ta en eksklusiv titt på Fargehusene

Fristen for å melde forkjøpsrett er nå passert, men det er ennå noen uker før prosjektet lanseres ut i det åpne markedet. I mellomtiden kan du sjekke ut alle detaljer her.

Tekst: Cecilie Birkeland
Publisert: 3.4.2022

Forkjøpsrett på leiligheter

Etter at Bate-medlemmer fikk melde forkjøpsrett, er nå 13 av de 55 leilighetene i første byggetrinn solgt.

– Det var faktisk noen av de største leilighetene det var mest rift om da vi åpnet forsalget for Bate-medlemmer. Flere meldte forkjøpsrett på noen av de samme leilighetene, og da var det de med lengst ansiennitet som til slutt trakk det lengste strået, forteller Martha Søyland, som er salgsleder i Base bolig.

Likevel er det fortsatt en god miks av boliger igjen, i størrelser fra 44 - 118 kvm, og pris fra 2 590 000 kr.

Klikk her for å se hvilke boliger som er igjen

Illustrasjon av Fargehusenes plassering i Stavanger øst
Her kommer Fargehusene: Like ved Johannes Læringssenter og det nye Lervigskvartalet
Foto: Ensign

Over 500 interessenter

Nybyggprosjektet like ved Rema 1000 på Storhaug har fått mye oppmerksomhet, og over 500 har satt seg opp på utbyggerens interesseliste.

– Vi jobber nå med å følge opp alle som har meldt interesse, og gi dem tilgang til prospekt, boligvelger og annen informasjon om leilighetene, forteller Søyland, som regner med å bruke ut april på dette.

Som samarbeidspartner til Base bolig, får Bate mulighet til å dele samme informasjon med sine medlemmer. Det betyr at du nå kan ta en eksklusiv titt på plantegninger, illustrasjoner og annen nøkkelinformasjon, før det blir gjort tilgjengelig for alle i neste måned.

Klikk her for å gå til Fargehusenes «VIP-side»

Illustrasjon av nye boligblokker i Stavanger øst
Fargehusene sett fra Rennesøygata
Foto: Ensign

Har du spørsmål?

Det er Base bolig som bygger og selger Fargehusene. Bate blir med videre som forretningsfører for borettslaget, og vil hjelpe styret der med alt som trengs for å gjøre de nye boligblokkene til et kjekt sted å bo.

Har du lyst til å vite mer? Ikke nøl med å ta kontakt. Prosjektets meglere kan svare på alt du lurer på:

Martha Søyland, Base bolig
Martha Søyland: 900 79 198 / martha@basebolig.no

Jeanette Tunge, Base bolig
Jeanette Tunge: 992 97 670 / jt@basebolig.no

Logoer til Bate boligbyggelag og Base bolig
Bate og Base - hva er forskjellen?
  • Base bolig er et utbyggingsselskap som utvikler og selger boliger og næringseiendommer i Stavanger-regionen. De står blant annet bak prosjekter som «Consulens brygge» i Stavanger og «Rådhusmarka» i Sandnes.
  • Bate er et boligbyggelag, og er eid av sine mer enn 58 000 medlemmer. Vi bygger også boliger, men samarbeider i tillegg med noen utvalgte utbyggere, deriblant Base bolig, for å gi medlemmene forkjøpsrett på flere gode hjem.