Hovemarka fra utsiden

Hovemarka gård 44

Austrått, Sandnes
Soverom
3 - 6

Byggetrinn 3 kommer snart

Nærhet til jobb, skole og barnehage. Idrett, naturopplevelser og gode naboer. På Hovemarka får du kort vei til alt livet rommer.

Byggetrinn 1 og 2 er nå utsolgt, men i høst legger vi tredje og siste byggetrinn ut for salg - ni kjekke rekkehus på rundt 150 kvm, perfekt for familier! Meld deg på interessentlisten og bli blant de første til å få mer informasjon.

Meld interesse


Om boligene
Husene vil få tre etasjer og gjennomgående høy standard. I den tidlige fasen av prosjektet har du gode muligheter til å tilpasse planløsningen og sette ditt preg på boligen. Husene kan leveres med inntil seks soverom.

For å gjøre drømmen oppnåelig for flest mulig, gir vi deg anledning til å legge inn egeninnsats i boligen. Ved å legge gulv, sparkle og male veggene selv, blir kjøpesummen lavere. Foretrekker du å flytte inn i et fiks ferdig hus, kan du selvfølgelig også velge nøkkelferdig bolig.

Nabolaget

Denne rolige endegaten har blitt et populært sted å bo. Hovemarka er en del av Austrått bydel, men er nær nabo til både Håbet og Sørbø. Turløypa rundt Stokkelandsvannet og den store Rema 1000-butikken på Hove er få minutters gange fra boligfeltet.

Tredje og siste byggetrinn grenser mot friareal og får kjekke, grønne omgivelser. Fra hovedveien ved innkjørselen til feltet er det god bussforbindelse til Sandnes sentrum.

Boligene

Her kan du se bilder av boligene i byggetrinn 1 og 2. I høst kommer også byggetrinn 3 ut for salg.

Har du lyst til å få tilsendt bilder og flere detaljer om siste byggetrinn? Meld deg på interesselista, så holder vi deg oppdatert så snart vi har noe å dele!

Meld interesse
Bli medlem - få forkjøpsrett

Bate-medlemmer får velge først når tredje og siste byggetrinn på Hovemarka blir lagt ut for salg. Meld deg inn i dag og få muligheten til å plukke ut din drømmebolig.

Bli Bate-medlem

Ta kontakt

Ta gjerne kontakt med megler for mer informasjon

Henrik Lauvsnes fra Eiendomsmegler 1
Henrik Lauvsnes
Eiendomsmegler 1