Hovemarka fra utsiden

Hovemarka gård 44

Austrått, Sandnes
Størrelse
174 - 175 m2
Soverom
3 - 6
Pris
4 790 000 - 5 490 000,-

Ni kjekke rekkehus på endetomt

De ni selveierrekkehusene er mellom 174 og 175 kvm store og har alle egen tomt. De blir i utgangspunktet levert med tre oppholdsrom, tre soverom og to bad, men du får stor frihet til å gjøre tilpasninger. Du kan blant annet legge til et ekstra soverom i hver etasje, og innrede et tredje bad.

Med både hage, terrasse og balkong, er dette også gode boliger for deg som trives ute. Her kan du nyte gode sommerdager, mens barna boltrer seg i trygge, grønne omgivelser.

Bynært landliv

Nærhet til jobb, skole og barnehage. Idrett, naturopplevelser og gode naboer. På Hovemarka får du kort vei til alt livet rommer.

Området hører til Austrått bydel, men er bare en gangbru unna Sørbø/Hove. Boligene vi nå legger ut for salg, utgjør siste byggetrinn og ligger helt i enden av feltet. Her får du hage som grenser mot friareal og kort vei til den populære turstien rundt Stokkelandsvannet.

Hold deg oppdatert

Har du lyst til å følge med på prosjektet og bli varslet når det rører seg noe i og rundt prosjektet? Meld deg på vår interessentliste, så holder vi deg oppdatert.

Meld interesse

Last ned prospekt
Last ned prisliste

Bolig 1

Bolig 1 ligger på endetomten helt vest i feltet. Her får den største tomta på feltet, med plass til både frukttrær, lek og drivhus. Du får med en ekstra terrasseplass på inngangsnivå, som gjør at du kan nyte sola ekstra lenge. Lyst og fint blir det også inne, hvor lyset strømmer inn fra tre sider av huset.


BRA: 173,3 m2

Stipulert tomtestørrelse: 470 m2

Pris: 5 490 000 kr

Prospekt

Bolig 2 - 8

Bolig 2 - 8 er i utgangspunktet like, men er du tidlig ute har du store muligheter til å forme boligen etter dine behov.

Du kan for eksempel lage til ekstra soverom, laget et walk-in closet til hovedsoverommet og innrede et tredje bad i kjelleren.


BRA: 174,6 m2

Stipulert tomtestørrelse: 223 m2

Pris bolig 2 og 3: 4 790 000 kr

Pris bolig 4, 5 og 6: 4 890 000 kr

Pris bolig 7 og 8: 4 990 000 kr

Prospekt

Bolig 9

Bolig 9 ligger på endetomten helt øst i feltet. En fin og tilbaketrukket plassering, helt innerst i feltet, med kort vei til turstien og lekeplassen. Her får du ekstra vinduer mot øst, og kort vei fra hagen til inngangsdøra.


BRA: 173,6 m2

Stipulert tomtestørrelse: 279 m2

Pris: 5 290 000 kr

Prospekt

Nabolaget

Denne rolige endegaten har blitt et populært sted å bo. Hovemarka er en del av Austrått bydel, men er nær nabo til både Håbet og Sørbø. Turløypa rundt Stokkelandsvannet og den store Rema 1000-butikken på Hove er få minutters gange fra boligfeltet.

Tredje og siste byggetrinn grenser mot friareal og får kjekke, grønne omgivelser. Fra hovedveien ved innkjørselen til feltet er det god bussforbindelse til Sandnes sentrum.

Ta kontakt

Ta gjerne kontakt med megler for mer informasjon

Anette Frafjord fra Eiendomsmegler 1
Anette Frafjord
Eiendomsmegler 1