Leilighet i det nye leilighetprosjektet 550 på Bryne

550 på Bryne: Salget har startet!

Det er spesielt én ting det nye leilighetsprosjektet i Bryne får skryt for.

Tekst: Cecilie Birkeland
Publisert: 29.5.2024

Nye leiligheter i Bryne sentrum

– Beliggenheten stikker seg ut. Dette er et sted mange ønsker å bo, sier eiendomsmegler Siv M. Jåtten.

Hun selger boligene i 550 sammen med sin kollega Claire A. Lonsdale i Eiendomsmegler 1, og forteller at de allerede har hatt besøk av mange interesserte boligkjøpere på sitt kontor i Bryne sentrum.

– 550 ligger i sentrum, men likevel tilbaketrukket i et rolig nabolag med grønne omgivelser. Innenfor 550 meter når du bokstavelig talt det meste du måtte ønske deg – fra tog og buss, til sentrumsbutikker, park og kulturtilbud. Leilighetene i seg selv har også mange kvaliteter folk ser etter. Her kan du for eksempel få innglasset balkong, to bad, eget vaskerom og parkeringsplass i garasje, forteller de to.

550 ligger sentralt plassert på Bryne
550 meter te det mesta!

Priser fra 2 698 000 kr

550 består av to leilighetsbygg med i alt 24 leiligheter. Det er parkering i underetasjen, med plass til både biler og sykler. Her får også beboerne hver sin sportsbod. Hvert bygg har fire etasjer og heis.

Med størrelser fra 49 til 150 kvadratmeter, og ett til tre soverom, er det god bredde i leilighetsutvalget. Fellestrekket er innholdsrike planløsninger og gode, solrike balkonger. De fleste leilighetene har egen privat inngang og parkeringsplass inkludert i prisen. Prisene begynner på 2 698 000.

To nye leilighetsbygg med 24 leiligheter på Bryne
Alt om 550 på Bryne

Nye leiligheter i Bryne sentrum i rusleavstand til alt det fantastiske byen har å by på! Se planløsninger, priser og alle detaljer:

Se leilighetene her

– Brynes beste leiligheter!

550 er et samarbeid mellom to utbyggere – jærske Rogalandshus og Bate – Rogalands største boligbyggelag. Geir Inge Fuglestad fra Rogalandshus er prosjektleder, og krystallklar på hva som er ambisjonen:

– Dette skal bli Brynes beste leiligheter! Ikke bare ligger de knallkjekt til.Her har vi jobbet hardt for å skape gode hjem hvor du ikke føler du må gi avkall på noe, sier han, og fortsetter entusiastisk;

– I de største leilighetene er det for eksempel eget grovkjøkken, bad med dobbel dusj og soverom med privat bad. Mange av leilighetene, uavhengig av størrelse, har også eget vaskerom og walk-in-closet. I tillegg synes vi førsteetasjen har blitt veldig stilig. Der har alle leilighetene ekstra takhøyde og hems over deler av arealet. Her kan de nye boligeierne finne på mye kreativt!

Leilighet i det nye prosjektet 550 på Bryne
Leilighet A201 i leilighetsprosjektet 550

Som boligbyggelag vil Bate følge 550 også etter leilighetene er bygd. De nye byggene blir nemlig organisert som et borettslag, hvor Bate bidrar som forretningsfører og rådgiver for styret.

Naboer møtes i et borettslag
Hva er et borettslag?

Et borettslag er et selskap som eies av de som bor der. Det vil si at du eier tomta og bygningsmassen sammen med naboene dine, men har eksklusiv bruksrett til din egen bolig.

I motsetning til selveierboliger, blir borettslag finansiert i to deler; et innskudd fra hver eier, og et felles lån fordelt på alle. Om du ikke ønsker å ha felleslån, kan du betale ned din andel av lånet.

Les mer om borettslag

Sommeren 2026

Estimert byggestart er høsten 2024.

– Med interessen vi har opplevd så langt, har vi sterk tro på at vi kommer i gang i høst. Det betyr at leilighetene vil være klar for overtakelse sommeren 2026, sier prosjektleder Geir Inge Fuglestad.

Har du lyst til å følge med på framdriften til 550? Meld interesse, så holder vi kontakten på e-post!

Lyspære
Har du spørsmål?

Kontakt gjerne prosjektets meglere for visning og mer informasjon:

Siv Merethe Jåtten i Eiendomsmegler 1

Siv Merethe Jåtten

EiendomsMegler 1

977 46 629

siv.jatten@em1sr.no

Claire Lonsdale i Eiendomsmegler 1

Claire Alice Lonsdale

EiendomsMegler 1

970 31 359

claire.lonsdale@em1sr.no

📬 Vil du ha oppdateringer om prosjektet?

Meld deg på vår nyhetsbrevliste her:

Meld interesse