Nye boliger

Langgata Pluss

Sentrum, Sandnes
Størrelse
35 - 73 m2
Soverom
1 - 3
Kjøpspris
2 750 000 - 6 490 000,-

Spennende leiligheter i Sandnes sentrum

Midt i Sandnes, i Langgata 90-92, kommer det 58 nye, urbane leiligheter i flere størrelser og prisklasser. Her bor du tett på livet i byen, i et hjem utformet perfekt for deg.

Smarte leilighetstyper

Leilighetsprosjektet består av to nye leilighetsbygg forent av et trivelig atrium. Her kan du dyrke din egen mat i sameiets felles drivhus, eller slå deg ned for en trivelig prat med naboen. Bak byggene kommer det også en liten park med lekeplass.

Smarte løsninger får Langgata Pluss til å skille seg ut. Med stor variasjon i leilighetstilbudet, vil du garantert finne en bolig som passer perfekt for deg.

Se alle detaljer her:

Les prospekt

Og plukk ut din favoritt i boligvelgeren:

Åpne boligvelger

Gjør Sandnes enda bedre

Fra Langgata Pluss har du alt du trenger og ser fram til innen rekkevidde. Sandnes har aldri vært så bra som akkurat nå, og byen fortsetter å bli enda bedre. Uteområdene blir stadig vakrere, transporttilbudene blir bedre, det åpner jevnlig nye, spennende butikker og serveringssteder. Langgata Pluss er med på utviklingen, og vil gi et etterlengtet løft til den nordlige enden av Langgata.


Eiendomsgruppen Vest logo

Langgata Pluss er utviklet av Eiendomsgruppen Vest, som har inngått samarbeid med Bate om forkjøpsrett* til medlemmer og forretningsførsel for sameiet når beboerne flytter inn.

*Bate-medlemmer hadde forkjøpsrett fra 6. - 15. mai.

Nabolaget

Med adresse Langgata 90 – 92 er du midt i Sandnes sentrum – byen som ble kåret til Norges mest attraktive by i 2022. Nye, populære byrom, flere spennende butikker og serveringstilbud, og et stadig bedre transporttilbud, er noen av grunnene til at flere og flere vil bo i byen. Fra sentrum har du også et perfekt utgangspunkt for trivelige turer med lav eller høy puls. Kort sagt; alt du trenger!

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med prosjektets hyggelige meglere for mer informasjon!

Hege Kyllingstad Dahl
Hege Kyllingstad Dahl
Eiendomsmegler1
Anette Frafjord fra Eiendomsmegler 1
Anette Frafjord
Eiendomsmegler 1

Bolignyheter

Flere boliger