Logo til Bates gamle leie-eie-modell
LeieEie

Goagarden

Randaberg, Stavanger
Størrelse
52 - 65 m2
Soverom
1 - 2
Leiepris pr mnd
9 600 - 11 700,-

Lyspære
NB! Goagarden har gammel LeieEie-modell

For boligene i Goagarden betaler du avdrag via boligleien, mens den nye LeieEie-ordningen vår gir deg mulighet til å spare egenkapital.

Les om den nye LeieEie-modellen

Goagarden består av 32 leiligheter i bygg på to etasjer, og ligger idyllisk til ved Vistestranden på Randaberg. Boligene er perfekte for nyetablerte, har smarte planløsninger og høy kvalitet. Best av alt; her kan du leie og spare penger fram til du får råd til å kjøpe boligen selv.

Leilighetene i første etasje har to soverom, mens de i andre har ett. Alle har stue med åpen kjøkkenløsning, gang, bod, og romslig terrasse med gode solforhold.

Slik fungerer leie-eie-modellen i Goagarden

De første årene leier du leiligheten og betaler husleie som er vanlig. I tillegg kommer et depositum på boligen som tilsvarer tre måneders husleie. Noe av det du betaler hver måned går til å dekke fellesutgifter, og resten går til avdrag.

Priseksempel:

La oss si at boligen koster 2 000 000 kr. For å dekke denne kostnaden velger du å ta banklån, og du må dekke 15 % egenkapital av totalprisen på boligen.

Men, fordi du har leid gjennom en leie-eie ordning så har du i løpet av de tre årene betalt en månedlig leie hvor en andel av denne har gått til avdrag på boligen. Du har for eksempel betalt inn totalt 150 000 kr i avdrag.

Dermed blir din pris:

2 000 000 - 150 000 = 1 850 000. Ditt krav til egenkapital blir da 15 % av denne prisen, nemlig 277 500 kr.

Dersom du får godkjent startlån når du ønsker å kjøpe boligen, gjelder andre forhold.

Nabolaget

Randaberg kalles gjerne Den grønne landsbyen. Har du vært der, vet du hvorfor. På Vestre Goa har du skog, sjø og vann tilgjengelig når det passer deg. Stranden ligger 2-3 minutter fra dørstokken din.

Randaberg sentrum; med alt du trenger i hverdagen, ligger like ved. Resten finner du i Stavanger, et kvarters kjøretur unna.

Ta kontakt

Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe om boligene i Goagarden.

Elisabeth Helliesen
Elisabeth Helliesen | Ansvarlig megler
Bate