Mest relevante sider:
  1. Bate
  2. Batebloggen
  3. Hjertet banker for Hovemarka
Nye boliger
Janne Andorsen Morais, nabo til Bates boligprosjekt i Hovemarka

Hjertet banker for Hovemarka

Janne og familien hadde siktet seg inn mot Bogafjell, men endte i Hovemarka. Det kunne hun ikke vært mer fornøyd med.

Tekst: Cecilie D. Birkeland
Publisert: 09.06.2020
Foto: Cecilie D. Birkeland
En bil mindre
Kravspesifikasjonen var kort, men presis: De så etter et nytt hus med fire soverom, peis og badekar. I Hovemarka fikk de alt de ville ha – og litt til. 

– Vi hadde ikke avstand til sentrum i tankene da vi kjøpte huset vårt, men i ettertid har nettopp det har vist seg å være en stor fordel. Hadde vi bosatt oss på Bogafjell, måtte vi hatt to biler. Det trenger vi ikke her. Jeg kommer meg raskt til byen med buss, og kan gå ned på 20 minutter. Da den nye Rema 1000-butikken åpnet ved Hoveveien i fjor, ble det enda bedre å bo i Hovemarka. Jeg bruker bare fem minutter på å gå til butikken, forteller Janne.   

Perfekt for barnefamilier
Like over veien for Janne og familien bygger Bate nå åtte store familieboliger i rekke. Familien Morais gleder seg til å få flere naboer og håper også de neste to byggetrinnene i prosjektet kommer raskt i gang. Familiens treåring har allerede mange lekekamerater i nabolaget, men tar gjerne imot flere. I høst kommer det også et nytt familiemedlem til verden som skal få vokse opp i Hovemarka. 

– Jeg kan virkelig anbefale området – og for barnefamilier er det helt perfekt. Det er god barnehagedekning i området, med flere barnehager både på Austrått, Håbet og Ganddal – som du for øvrig kommer deg til på få minutter ved å bruke gangbrua over E39. Når ungene blir større, begynner de på Austrått skole, én kilometer unna, sier hun. 


Har du lyst til å vite mer om Bate-boligene i Hovemarka? Gå inn på vår prosjektside eller meld din interesse her, så tar vi kontakt 
😃