Ni romslige rekkehus som skal bygges på Hovemarka på Austrått

Klar for siste byggetrinn i populære Hovemarka

I utkanten av Austrått, nær Høylandskirka og Stokkelandsvannet, forbereder Bate nå tredje og siste byggetrinn i sitt nye, familievennlige nabolag.

Tekst: Cecilie Birkeland
Publisert: 23.8.2021

Her kommer det ni romslige rekkehus på rundt 150 kvadratmeter med tre etasjer, hage, balkong og garasje - alt en drømmer om for et godt familieliv. Og apropos familier: ingen er like, spesielt ikke når det kommer til ønsker og behov. For noen gjør en god kjellerstue hele forskjellen, mens andre leter etter soverom til både mine, dine og svigermor. Derfor skal de nye eierne få stor frihet til å tilpasse planløsningen og sette sitt preg på boligen. Husene kan leveres med alt fra tre til seks soverom.

Bli med på en omvisning!

I første etasje kommer du inn i en romslig entré som åpner seg om opp mot stuen og kjøkkenet. Her har du vid utsikt mot friareal: Grønne beitemarker, nabolagets lille andedam og Høylandsånå. Dette er det siste byggetrinnet på Hovemarka, så utsikten vil bestå. Fra stua kan du gå videre ut på den sydvendte balkongen, som vil bli kledd med glassrekkverk.

Sydvendt balkong på Hovemarka

Familiemiddag, foreldrekveld, alenetid. Den perfekte balkongen har kort vei til påfyll.

Husets kjøkken ligger i førsteetasje med utgang til balkong

Kjøkkenet er husets hjerte. Her får du god plass til både måltider og lekselesing.

Går du ned en etasje kommer du til husets kanskje kjekkeste soverom, med eget walk-in closet og utgang til terrasse. Like utenfor finner du kjellerstua, som også leder ut til terrassen og hagen. Deler av terrassen ligger i skyggen av balkongen over, så her kan du nyte selv regnfylle sommerdager.

Kjellerstue med utgang til terrasse

Hagestue, kjellerstue, TV-stue? På Hovemarka kan du skape rommene som passer din hverdag.

I toppetasjen er det to gode soverom, en lys og kjekk hjemmekontorplass, bad med mulighet for badekar og loftstue. I alle tre etasjer kan du altså legge inn ekstra soverom om du ønsker det.

Kommer i høst

Boligene blir lagt ut for salg i høst, og som Bate-medlem får du selvfølgelig forkjøpsrett. Det betyr at du i en periode på rundt to uker får mulighet til å velge ut dine favorittboliger - uten forpliktelser. Når forkjøpsrettperioden er over, kan du få tilbud om å kjøpe en av favorittene dine før boligene blir lagt ut for ordinært salg.

Ønsker du å bli varslet når forkjøpsrettperioden starter? Meld deg på vår interessentliste, så holder vi deg oppdatert så snart vi har noe å melde.

Les mer om prosjektet