Kjøkken i leilighet på Frøylandsstien

Slik blir boligene på Frøylandsstien

Se hva boligene rommer, og interiørvalgene som følger med i prisen.

Tekst: Cecilie Birkeland
Publisert: 10.7.2023

Inngangsparti

Utenfor inngangspartiet ditt har du kjekk sportsbod, hvor du kan lagre alt fra SUP-brett til vinterhjul. En kjekk pergola knytter boden sammen med resten av huset ditt.

Illustrasjon av boliger på feltet Frøylandsstien på Hommersåk

Like innenfor inngangsdøra har du wc og vaskerom – veldig praktisk for deg som vil unngå at kjæledyr, barn eller andre familiemedlemmer går inn i huset med møkkete poter eller sko.

Åpen stue- og kjøkkenløsning

Fra entréen går du videre til husets hjerte – den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Kjøkkeninnredningen er fra JKE Design. Med på kjøpet følger en stilren løsning med hvite fronter. Du kan også velge grå farge eller eikestruktur på frontene – uten tillegg i prisen. Ønsker du en annen kjøkkenmodell, eller vil endre på for eksempel layout eller benkeplater, har du mulighet for det en liten stund til. Tidsfristen for å gjøre endringer varierer noe avhengig av hvilken bolig du ønsker å kjøpe, men megleren kan gi deg flere detaljer.

Kontakt megler

Kjøkken i rekkehus på feltet Frøylandsstien på Hommersåk
Illustrasjonsbilde fra JKE Design. Hvitevarene følger ikke med i prisen.

Store vindusflater gjør stua lys og fin. Når mørket senker seg og vinteren melder anbud, kan du kose deg foran peisen. Alle rekkehusene blir levert med en ferdig montert, moderne peisovn av typen «Sargas 1» i stua. Alt du trenger å gjøre, er handle inn ved.

Fire til fem soverom

De ledige rekkehusene har fire til fem soverom fordelt på de to øverste etasjene. I boligene med fire soverom, får du et ekstra oppholdsrom i andre etasje. I andre etasje finner du også badet. Det blir fliselagt med klassiske fliser både på vegger og gulv: Moderne 60 x 60 cm store fliser av typen «FK Pro Marte Grey» på gulvet, og 20 x 50 cm store fliser av typen «FK Pro Uni White» på veggene. Det følger med dusjnisje, vegghengt toalett og baderomsinnredningen «Hilde» fra Linn bad:

Baderomsinnredning på Frøylandsstien
Baderomsinnredningen "Hilde" fra Linn bad.

Nøkkelferdig eller egeninnsats?

Du velger selv om du vil kjøpe nøkkelferdig bolig, eller «klar for egeninnsats». Velger du nøkkelferdig, blir veggene ferdig malt og alle gulv lagt til du skal flytte inn. Du kan fortsatt gjøre endringer på farger og gulv en liten stund til - hvis du ønsker det.

Energipakke

Alle som kjøper bolig på Frøylandsstien, får en energipakke med på kjøpet. Det vil si at boligen din overgår kravene til energieffektivitet, at den er klargjort for installasjon av solceller på taket – og at du får med smart termostat og smart varmtvannsbereder som gjør det enklere å kontrollere strømforbruket.

Les mer om energipakken

Uterom

Utenfor boligen er det en hage som du har eksklusiv bruksrett til. Når du overtar huset, vil det være et gruset område like utenfor terrassedøra – klart for bygging av terrasseplatting. Resten av hagen planerer vi ut med såkalt «solla jord», hvor du kan rulle ut eller så plen.

På forsiden av huset legger vi asfalt, slik at du får et rent og pent inngangsområde – klart for bruk.

Innerst på feltet er det parkering til både beboere og gjester. På feltet kommer det også en kjekk, liten park – i tillegg til lekeplassen som allerede er etablert.

Lekeplass i feltet Frøylandsstien på Hommersåk
Nye boliger på feltet Frøylandsstien, like ved Maudlandsvannet på Hommersåk
Alt om Frøylandsstien

Se detaljer om boligene og nærmiljøet.

Åpne prosjektside

Har du spørsmål?

Meglerne våre er alltid behjelpelige, og gir deg gjerne en visning på tomta dersom du ønsker det:

Eiendomsmegler Ronny Skjøtskift

Ronny Skjøtskift, Aktiv Eiendomsmegling

41 61 46 76 / ronny.skjotskift@aktiv.no

Eiendomsmegler Geir Helgeland

Geir Helgeland, Aktiv Eiendomsmegling

45 00 77 62 / geir.helgeland@aktiv.no