Kjøkken i leilighet på Frøylandsstien

Slik blir boligene på Frøylandsstien

Se hva boligene rommer, og interiørvalgene som følger med i prisen.

Tekst: Cecilie Birkeland
Publisert: 10.7.2023

Inngangsparti

Utenfor inngangspartiet ditt har du kjekk sportsbod, hvor du kan lagre alt fra SUP-brett til vinterhjul. En kjekk pergola knytter boden sammen med resten av huset ditt.

Rekkehus på Frøylandsstien
Hvert hus har sin egen sportsbod.

Like innenfor inngangsdøra har du wc og vaskerom – veldig praktisk for deg som vil unngå at kjæledyr, barn eller andre familiemedlemmer går inn i huset med møkkete poter eller sko.

Åpen stue- og kjøkkenløsning

Fra entréen går du videre til husets hjerte – den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Kjøkkeninnredningen er fra JKE Design. Med på kjøpet følger en stilren løsning med hvite fronter. Er du kjapt ute, kan det ennå være mulig å velge grå farge eller eikestruktur på frontene i delfelt B3 – uten tillegg i prisen. Her kan megleren kan gi deg flere detaljer.

Kontakt megler

Kjøkken i rekkehus på feltet Frøylandsstien på Hommersåk
Kjøkkenet i rekkehus 2 på delfelt B2

Store vindusflater gjør stua lys og fin. Når mørket senker seg og vinteren står før dør, kan du kose deg foran peisen. Alle rekkehusene blir levert med en ferdig montert, moderne peisovn av typen «Sargas 1» i stua. Alt du trenger å gjøre, er handle inn ved.

Stue på Frøylandsstien
Vedovnen er sentralt plassert i stua

Fire til fem soverom

De ledige rekkehusene har fire til fem soverom fordelt på de to øverste etasjene. I boligene med fire soverom, får du et ekstra oppholdsrom i andre etasje.

Soverom på Frøylandsstien
Soverom i rekkehus 2 på delfelt B2

I andre etasje finner du også badet. Det blir fliselagt med klassiske fliser både på vegger og gulv: Moderne 60 x 60 cm store fliser av typen «FK Pro Marte Grey» på gulvet, og 20 x 50 cm store fliser av typen «FK Pro Uni White» på veggene. Det følger med dusjnisje, vegghengt toalett og baderomsinnredningen «Hilde» fra Linn bad:

Baderomsinnredning på Frøylandsstien
Fliser og baderomsinnredning. Her fra rekkehus 2 i delfelt B2.

Energipakke

Alle som kjøper bolig på Frøylandsstien, får en energipakke med på kjøpet. Det vil si at boligen din overgår kravene til energieffektivitet, at den er klargjort for installasjon av solceller på taket – og at du får med smart termostat og smart varmtvannsbereder som gjør det enklere å kontrollere strømforbruket.

Les mer om energipakken

Uterom

Utenfor boligen er det en hage som du har eksklusiv bruksrett til. Når du overtar huset, vil det være et gruset område like utenfor terrassedøra – klart for bygging av terrasseplatting. Resten av hagen planerer vi ut med såkalt «solla jord», hvor du kan rulle ut eller så plen.

Hage på Frøylandsstien
Boligene leveres med solla jord i hagen - klart for etablering av plen

På forsiden av huset legger vi asfalt, slik at du får et rent og pent inngangsområde – klart for bruk.

Innerst på feltet er det parkering til både beboere og gjester. På feltet kommer det også en kjekk, liten park – i tillegg til lekeplassen som allerede er etablert.

Lekeplass i feltet Frøylandsstien på Hommersåk
Nabolaget har sin egen park med benker og gapahuk.
Nye boliger på feltet Frøylandsstien, like ved Maudlandsvannet på Hommersåk
Alt om Frøylandsstien

Se detaljer om boligene og nærmiljøet.

Åpne prosjektside

Har du spørsmål?

Meglerne våre er alltid behjelpelige, og gir deg gjerne en visning på tomta dersom du ønsker det:

Eiendomsmegler Hege Kyllingstad Dahl

Hege Kyllingstad Dahl, Eiendomsmegler 1

90 62 91 69 / hege.kyllingstad.dahl@em1sr.no