Nye boliger

Torger Carlsens gate

Sandved, Sandnes

En ny start mellom Ganddal og Sandved

Dette er ett av prosjektene vi nå har under utvikling. Hva ønsker du vi skal bygge? Del gjerne ønskene dine med oss og meld din interesse for de nye boligene allerede nå.


Det er bare du som mangler...

Bussene går. Den flotte sykkelstien mot byen eller Jæren er nærmeste nabo. Barnehager og skoler er på plass. Butikkene er åpne. Flotte turstier har plass til flere ivrige føtter rundt Stokkelandsvatnet og gjennom Sandvedparken mot Sandnes sentrum. Det er bare du som mangler.


Det beste fra to verdener

På Åse i Sandnes, omtrent på grensen mellom bydelene Sandved og Ganddal, har det de siste årene vokst fram et nytt boligområde. Her er nærområdet godt etablert, med en god miks av forskjellige boligtyper. Bate ønsker å tilby leiligheter. Fortell oss gjerne hvor store de bør være, og hvilke kvaliteter de bør ha for å passe deg. Ved å melde din interesse for prosjektet, deler vi nyheter med deg når ting skjer.

Nabolaget

Tomten ligger øverst i en bakke, mellom Sandved og Ganddal bydel i Sandnes. Ganddal skole ligger en knapp 10-minutters gåtur unna, og i nærheten finner du også flere barnehager, butikker og apotek.

Andre byggeprosjekter

Bolignyheter