Vabua park logo
Nye boliger

Vabua Park - Nye leiligheter i hjertet av Lund

Lund, Kristiansand

Sentralt i Kristiansand

Vabua Park blir et fantastisk sted å bo, like ved et av byens hyggeligste friareal. Vi 101 nye boliger og attraktive nye næringsareal, og det unike friluftsområdet Vabua blir bevart. Vi legger ikke beslag på mer enn dagens bygninger, som rives. I stedet bygger vi litt mer i høyden, fra to til sju etasjer.

Bo bedre. Lev mer!

Aldri mer plenklipping, snømåking eller husmaling. I Vabua park kan du lene deg tilbake og nyte livet. Parken er din nye hage, og på den lune balkongen kan du nyte utelivet i ro og fred.

Varierte leiligheter

Utvalget er stort, og som kjøper får du også gode muligheter til å påvirke utformingen av leiligheten din. De fleste leilighetene er fra 40 - 75 kvadratmeter. De minste får 1 - 2 soverom, mens de større får 2 - 3 soverom. For deg som ser etter det lille ekstra, anbefaler vi en av toppleilighetene. Den største blir hele 166 kvadratmeter, med like stor terrasse!

Bli blant de første som får tilsendt plantegninger og annen informasjon om boligene:

Meld interesse for Vabua Park

Nabolaget

Med sin beliggenhet på nedre Lund blir Vabua Park Kristiansands mest sentrumsnære boligområde som ikke ligger i Kvadraturen. I nabolaget finner du alt du trenger for å leve det gode liv; kafeer, butikker og en rekke servicetilbud. Beliggenheten har også den beste plasseringen for offentlig transport, med en av byens beste busstilbud.

Vabua park

Hvem bygger Vabua park?

Vabua park er et samarbeidsprosjekt mellom AGS Holding, Bate boligbyggelag, Tomas Nyberg og BRG. Første byggetrinn blir selveierleiligheter, og gjennom medlemskap i boligbyggelaget kan du sikre deg forkjøpsrett.

Ta kontakt

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt, vi hjelper deg mer enn gjerne!

Rolf Rogge Elieson fra Sørmegleren
Rolf R. Elieson
Sørmegleren
Rita Ommundsen fra Sørmegleren
Rita Ommundsen
Sørmegleren