Strandhagen - boliger på Steinsnes i Horten

Strandhagen

Steinsnes, Horten
Størrelse
50 - 110 m2

Nye hjem ved stranda på Steinsnes

På Steinsnes i Horten er Bate med og bygger et nytt og spennende borettslag. Her kommer det rundt 60 nye hjem et steinkast fra stranda.

I Strandhagen kan du få et helt nytt, delikat hjem i et veletablert og attraktivt nabolag. Tomtens grøntarealer utfolder seg ned mot vannkanten og tilbyr en fantastisk utsikt.

Første byggetrinn består av 22 leiligheter fordelt på to bygninger. Leilighetene varierer fra 50 til 110 kvm i størrelse. Senere kommer det blant annet fem rekkehus.

Forkjøpsrett for medlemmer
Bate-medlemmer stiller først i køen når vi legger boligene ut for salg i september. Er du ikke Bate-medlem fra før, lønner det seg å bli medlem nå slik at du kan melde forkjøpsrett på den eller de boligene du har mest lyst på. Her kan du lese mer om forkjøpsretten.

Byggestart er planlagt i andre kvartal 2022, og innflytting i første kvartal 2023. 

Bli medlem - få forkjøpsrett

Når boligene i Strandhagen blir lagt ut for salg, har medlemmer i Bate boligbyggelag forkjøpsrett. Det betyr at medlemmer får velge boliger før andre.

Å bli medlem i Bate koster 300 kroner, og du har forkjøpsrett så snart kontingenten er betalt. Når forkjøpsretten skal behandles, er det medlemmet med lengst ansiennitet som får velge først. Deretter går turen videre til medlemmet med nest lengst ansiennitet - og så videre. Det lønner seg med andre ord å melde seg inn så raskt som mulig.

Les mer om forkjøpsretten

Nabolaget

Boligene vil bli bygd i Fyrmesterveien ned mot strandlinjen. Har få du kort vei til skoler, barnehager og butikker. Strandhagen ligger også like ved den berømte Kyststien, som tar deg gjennom nydelig kulturlandskap til alt fra kulturtilbud og badeplasser til strandbaren på Rørestrand.

Ta kontakt

Ta gjerne kontakt med vår megler for mer informasjon

Bård Johnson, DNB Eiendom
Bård Johnson
DNB Eiendom

Bolignyheter