Delfelt B1 og B3 i Bates boligprosjekt Frøylandsstien

To tette bygg og god framdrift

Det er god høy aktivitet på Frøylandsstien. Begge leilighetsbyggene er nå tette, og de seks første rekkehusene er reist.

Tekst: Cecilie Birkeland
Publisert: 5.5.2023

Denne uka var det kranselag på byggeplassen, en tradisjonsrik markering av tette bygg. Det ble en ekstra god lunsj og masse ros til de dyktige fagfolkene på byggeplassen. 

Prosjektet Frøylandsstien består av i alt 4 leiligheter og 15 rekkehus. Arbeidet begynte i oktober i fjor, og allerede over sommeren vil de første boligeierne overta sine hjem.

Delfelt B2 på Frøylandsstien, Hommersåk
To leilighetsbygg og seks rekkehus er nå ferdig reist– De fire leilighetene ble først utsolgt, og det er også de vi har startet med å bygge. Det er to bygg med to leiligheter i hver, som nå er kledd og har fått tette tak, forklarer prosjektleder Carl Inge Wathne.

På tomten like overfor Maudlandsvannet på Hommersåk, kommer det også tre rekker med rekkehus. Den ene rekken, delfelt B2 lengst vest på feltet, er nå reist. I tillegg er det støpt grunnmurer til delfelt B3, øst på feltet. Se boligene på Frøylandsstien her

Leilighet under byggingen
Slik ser det ut på innsiden av de nyreiste leilighetsbyggene– På Frøylandsstien har vi valgt å sette i gang byggingen uavhengig av salget, så her slipper boligkjøperne å vente i lang tid før det nye hjemmet deres blir klart for innflytting, forteller prosjektlederen, og legger til:

– Blink Hus, som bygger boligene for Bate, har god framdrift og høy kvalitet på arbeidet. Mens de jobber på, vil våre egne gartnere sørge for at uteområdene på blir ekstra trivelige. Her skal det bli skikkelig godt å leve og bo!

Leilighetsbygg på Frøylandsstien på Hommersåk
Det ble kranselag i nydelig vær denne uka
Leiligheter og rekkehus på Frøylandsstien
Les alt om Frøylandsstien

Se priser og alle detaljer om boligene.

Åpne prosjektside