Logo Frøylandsstien

Frøylandsstien

Hommersåk, Sandnes
Størrelse
68 - 120 m2
Soverom
2 - 5

Nye rekkehus og leiligheter sentralt på Hommersåk

Boligfeltet vårt ved Frøylandsvannet på Maudland, Hommersåk har lenge ventet på å bli fylt med liv. Nå skjer det! Vi skal bygge fire leiligheter og 15 rekkehus, og lage et grønt og trivelig nabolag for store og små.

Boligen din

På Frøylandsstien får du mye hus for pengene. Et helt nytt hjem, bygd i solide materialer, med moderne interiørløsninger og gjennomgående god kvalitet. Priser fra 2 990 000,-

Boligene har smarte løsninger som gjør hverdagslivet smidigere. I rekkehusene kommer du for eksempel rett inn på vaskerommet fra entréen. Perfekt når det drypper fra regnvåte klær! Flere av boligene har ekstra stor takhøyde, med praktisk koffertloft for lagring. Kjøper du tidlig, kan du selv være med og påvirke utformingen av huset ditt.

Flere detaljer om boligene kommer straks!

Gjør litt selv og spar penger

På Frøylandsstien velger du selv: Nøkkelferdig bolig - eller klar for egeninnsats. Det betyr at du kan spare penger på å male og legge gulv selv, hvis du ønsker det.

Noe av det kjekkeste med å bygge nytt, er at du får mulighet til å sette ditt eget preg på huset. På Frøylandsstien kan du få akkurat det kjøkkenet, badet og gulvet du drømmer om fra dag én. Med på kjøpet følger en basispakke – så loser vi deg gjennom hva du kan endre på og hva det eventuelt vil koste.

Høres det spennende ut? Meld interesse, så holder vi deg oppdatert om prosjektet.

Meld interesse

Nabolaget ditt

På Frøylandsstien bor du tett på naturen, i trygge og barnevennlige omgivelser. Stien like utenfor huset ditt tar deg til alt som gjør dette til et kjekt sted å bo: På få minutter kan du tusle til badeplassen ved Frøylandsvannet, de langstrakte turstiene på Maudland, og parken ved Stemmen. Bussen til Sandnes er like ved, og på et lite kvarter kan du gå ned til Hommersåk kai, hvor hurtigbåten tar deg direkte til Stavanger sentrum på under 20 minutter.

Nabolagets lekeplass er allerede klar til å ta imot nye beboere. Mellom boligene og parkeringsområdet, skal vi i tillegg lage en kjekk, liten park med grillområde og benker – perfekt for St. Hans-festen, barnebursdager og hyggelige nabotreff utover sene sommerkvelder.

Bruk forkjøpsretten!

Som alltid når Bate bygger nytt, får medlemmer førsterett til å kjøpe. Slik fungerer forkjøpsretten på Frøylandsstien:

  • Som medlem får du ei uke til å melde forkjøpsrett i starten av juni (fra- og til-dato annonseres straks)
  • I forkjøpsrettuka vil du finne et skjema på denne nettsiden, som du fyller ut for å melde forkjøpsrett. Du kan sette opp flere boliger du er interessert i.
  • Hvis flere Bate-medlemmer melder forkjøpsrett på den eller de samme boligene som deg, er det ansienniteten som avgjør: Den som har vært medlem lengst, får mulighet til å kjøpe først.
  • Når forkjøpsrettuka er over, tar meglerne våre kontakt med deg og forteller deg om du har førsterett til å kjøpe en eller flere av boligene du har satt opp.
  • Du er ikke forpliktet til å kjøpe, men får mulighet til å inngå kontrakt og sikre ditt drømmehjem før vi legger boligene ut for ordinært salg.

Ta kontakt

Ronny Skjøtskift, Aktiv Eiendomsmegling
Ronny Skjøtskift
Aktiv Eiendomsmegling

Bolignyheter