Det nye leilighetsprosjektet 550 på Bryne

550 meter te det mesta!

I perfekt rusleavstand til alt det kjekke Bryne har å by på, skal vi bygge boligprosjektet 550: To nye leilighetsbygg med 24 herlige leiligheter.

Tekst: Cecilie Birkeland
Publisert: 15.3.2024

Nye leiligheter på Bryne

Det nye leilighetsprosjektet har fått navn etter det vi mener er den perfekte avstanden til sentrum. Innenfor 550 meter når du ikke bare butikker, restauranter og kafeer. Du kommer også til toget, bussen, kinoen, stadion... kort sagt; alt kjekt! Du bor supersentralt, men tilbaketrukket fra måker og bystøy.

De to nye leilighetsbyggene 550
I disse stilige leilighetsbyggene kommer det i alt 24 leiligheter: 11 i det mørke bygget, og 13 i det lyse.
Foto: XR Visuell Kommunikasjon

Leilighetsmenyen er god og variert:

De smarte med hems

De minste leilighetene ligger i første etasje, med størrelser fra 47 – 74 kvadratmeter. Her får du en stor bonus med på kjøpet: Leilighetene har nemlig ekstra takhøyde og hems over deler av arealet. En supersmart og stilig løsning, som gir en ellers liten leilighet et kjærkomment tilleggsareal klart for kreative løsninger. Kort oppsummert; disse leilighetene blir superkule! Og som om ikke det var nok; sju av åtte leiligheter i første etasje har to soverom.

De romslige i midten

I andre og tredje etasje finner du i all hovedsak store og romslige leiligheter fra 50 – 126 kvadratmeter. De fleste har to til tre soverom, og byr på både bad og gjestetoalett. Noen har i tillegg eget vaskerom og walk-in-closet i forbindelse med hovedsoverommet.

Dette er veldig kjekke leiligheter for som vil ha litt boltreplass og god fleksibilitet. Her har du rom til å ta imot gjester, og kan ha hjemmekontor uten at jobben tar over stua. Bruk tid på å studere planløsningene, for her får du virkelig all den plassen du trenger.

Soverom med walk-in-closet i 3. etasje i 550
Soverom med walk-in-closet i 3. etasje
Foto: XR Visuell Kommunikasjon

De med alt

Ser du etter leiligheten som har alt? Da er vi sikre på at du vil finne det du leter etter på toppen i 550. Toppleilighetene i fjerde etasje får blant annet ekstra store balkonger, tre soverom, både stue og tv-stue, kjøkken med tilstøtende grovkjøkken, to gode bad, og eget vaskerom. Dette er midt i blinken for deg som er klar for å bytte ut eneboligen, men ikke for å kutte ned på familiebesøk eller hobbyer. Noen vil nok mene at dette er Brynes beste leiligheter!

Lyspære
Når kommer planløsningene?

Flere detaljer om prosjektet blir klart over påske. Meld deg på vår interesseliste, så sender vi deg mer informasjon:

Meld interesse


Kommer på forkjøpsrett

550 bygges av Rogalandshus i samarbeid med Bate. Er du Bate-medlem står du i første rekke når vi nærmer oss salgsstart: Medlemmer får nemlig forkjøpsrett før leilighetene legges offisielt ut for salg.

Har du lyst til å ha alle valg? Meld deg inn i Bate i dag og få forkjøpsrett du og. Medlemskapet gir deg også kjøpsbonus og rabatter hos en rekke aktører. Les mer om Bate-medlemskap her

Husk også å melde deg på vår interessentliste, så varsler vi deg når forkjøpsretten er i gang. Forkjøpsrettperioden varer normalt fra 1 – 2 uker, og vil finne sted i vår.

Det nye boligprosjektet 550 på Bryne
Alt om 550

På prosjektets landingsside finner du flere detaljer om de kommende leilighetene:

Åpne prosjektside