Mann og dame møtes i skogen

Nye boliger å se fram til

Vurderer du å flytte om noen år? Da bør du ta en titt på disse spennende bolignyhetene!

Tekst:
Publisert: 20.12.2023

Skogens ro

Skogens ro - et nytt borettslag like ved Melshei

Helt i skogkanten ved Melshei i Sandnes kommer Skogens ro, et nytt borettslag på i alt 60 leiligheter. Første byggetrinn, med leiligheter fra 50 – 103 kvm, er allerede i salg. Estimert byggestart er våren 2024, med forventet overtakelse innen utgangen av 2025.

Skogens ro er det perfekte stedet for deg som foretrekker sti framfor asfalt. Her får du nydelig turterreng like utenfor døra, og flott utsikt over Kleivane og forbi. I bygget kommer det både delerom og gjestehybel, så her kan du fint klare deg med litt mindre plass.

Les alt om Skogens ro

Jåtunbakken

Det nye nabolaget Jåtunbakken på Hinna

I åssiden over Hinna Park og Jåttåvågen togstasjon kommer Jåtunbakken – 29 trivelige leiligheter i et nytt og inkluderende nabolag. Leilighetene vil være fra 52 – 153 kvm, og de fleste får utsikt i minst to retninger.

Prosjektet kommer for i løpet av første kvartal, og som Bate-medlem står du fritt til å velge først. Tidspunktet for når du kan melde forkjøpsrett, vil bli annonsert på prosjektets nettside.

Les alt om Jåtunbakken

Byfjordparken - Monolitten

Monolitten i Byfjordparken

Står nærhet til by og sjø på ønskelista di? Da kan du glede deg til det nyeste byggetrinnet i Byfjordparken, Monolitten, et nytt sameie mellom byfjorden og Dusavikveien i Stavanger. Dette er en bydel i rivende utvikling, som har alt du trenger i hverdagen; matbutikker, treningssenter, padelbane og barnehage. I tillegg er Stavanger sentrum kun fem minutter unna på sykkel.

I Monolitten kommer det 35 leiligheter fra 40 til 124 m² med ett til tre soverom. Bate-medlemmer får forkjøpsrett når boligene legges ut for salg i vinter. Følg med på bate.no/bolig for mer informasjon!

Køhlerlåven

Køhlerlåven skal bli til spennende boliger

Vil du ha en bolig med karakter, noe litt utenom det vanlige? Da bør du følge med på Køhlerlåven! Dette stedet er for mange synonymt med bankende rytmer og spennende møter på dansegulvet. Det som en gang var en gjødselskjeller, har rommet disco i flere omganger. Nå skal hele låven rehabiliteres og bygges om til stilige, nye hjem.

Prosjektet er ennå i planleggingsfasen, men målet er å komme i salg i 2024. Er du nysgjerrig på de nye boligene, kan du allerede nå melde interesse og bli varslet når vi har flere detaljer å dele.

Les alt om Køhlerlåven
Lyspære
Visste du at...?

I de fleste nye borettslag kan du velge å betale ned din andel av fellesgjelden. Det kaller vi individuell nedbetaling.

Har du betalt ned fellesgjeldandelen din, skal du kun betale månedlige felleskostnader til borettslaget. De vil typisk dekke bygningsforsikring, vedlikeholdskostnader, vaktmester, TV/internett og kommunale avgifter.

Lær om individuell nedbetaling