Byfjordparken logo
Nye boliger

Byfjordparken - Monolitten

Stavanger nord, Stavanger
Størrelse
40 - 126 m2
Soverom
1 - 3
Kjøpspris
2 790 000 - 11 590 000,-

Står nærhet til by og sjø på ønskelista di? Da kan du glede deg til det nyeste byggetrinnet i Byfjordparken, Monolitten, et moderne sameie mellom byfjorden og Dusavikveien i Stavanger.

I Monolitten kommer det 35 leiligheter fra 40 til 126 m² med ett til tre soverom. Prisene begynner på 2 790 000 kr.

Åpne boligvelgerLast ned prospekt

Leilighetene får blant annet vannbåren varme fra egen energisentral, og tidløs kjøkken- og baderomsinnredning fra Sigdal. Bygget får totalt sju etasjer. I de to øverste etasjene er det mulig å slå sammen to leiligheter, for et ekstra romslig og innholdsrikt hjem.


Samarbeidsprosjekt

GMC Eiendom

Byfjordparken er utviklet av GMC Eiendom, som har inngått samarbeid med Bate om forkjøpsrett* til medlemmer og forretningsførsel for sameiet når beboerne flytter inn.

*Bate-medlemmer hadde forkjøpsrett fra 29. januar til 5. februar kl. 12, 2024.

Nabolaget

Stavanger nord er en bydel i rivende utvikling, som har alt du trenger i hverdagen. Like ved Byfjordparken finner du matbutikker, treningssenter, padelbane og barnehage. Stavanger sentrum er kun fem minutter unna på sykkel.

Bli medlem i Bate

Har du lyst til å velge fra øverste hylle? Da lønner deg seg å melde seg inn i Bate så snart som mulig. Som Bate-medlem får du eksklusiv forkjøpsrett på leilighetene i Byfjordparken - Monolitten.

Bli medlem

Ta kontakt

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt med prosjektets trivelige meglere:

Olav Kristensen
Olav Kristensen
Eiendomsmegler1
Leiv Inge Stokka profilbilde
Leiv Inge Stokka
Eiendomsmegler1

Flere boliger