Fargehusene i Stavanger Øst logo

Fargehusene i Stavanger Øst

Storhaug, Stavanger
Størrelse
45 - 118 m2
Soverom
1 - 3
Pris
2 490 000 - 8 650 000,-

Fargehusene blir et livlig og spennende bidrag til det urbane landskapet i Stavanger Øst. Leilighetene får fasader i herlige farger, felles takterrasse og en grønn og trivelig hage. Det blir et kvartal med garantert god stemning!

Første byggetrinn kommer ved siden av Rema 1000 Storhaug, hvor det skal bygges 55 leiligheter fordelt på to bygg.


Samarbeidsprosjekt

Base Bolig logo

Fargehusene i Stavanger Øst er utviklet av Base Bolig, som har inngått samarbeid med Bate om forkjøpsrett* til medlemmer og forretningsførsel for borettslaget når beboerne flytter inn.

*Forkjøpsrett for Bate-medlemmer gjaldt i perioden 8. - 22. mars.

Hva vil det si å bo i et borettslag?

Fargehusene vil bli organisert som et borettslag - en trygg og god boform som gir stabilitet og forutsigbarhet for deg som boligeier.

I et borettslag eier du bygningen sammen med naboene dine. Når du kjøper bolig, kjøper du en andel av borettslaget. Du blir andelseier, får enerett til din bolig, og rett til å bruke fellesarealene sammen med de andre beboerne.

Borettslagsloven setter noen begrensninger for utleie. Det gjør at borettslag ofte har en mer stabil beboermasse, som oftest består av boligeierne selv.

Siden borettslaget har felleslån, trenger du kun å finansiere innskuddet selv når du kjøper bolig i Fargehusene. Det er flere fordeler med felleslån. Siden lånerammen er større, får en ofte gunstigere betingelser på et felleslån enn personlige lån. I tillegg kan lånet utvides dersom borettslaget senere bestemmer seg for å gjøre en større investering (for eksempel i forbindelse med nødvendig vedlikehold). Det betyr at dere kan fordele kostnadene over tid.

Har du romslig økonomi og ønsker å slippe og betale på et felleslån? Ikke noe problem! I Fargehusene får du tilbud om individuell nedbetaling av fellesgjeld. Her kan du lese mer om hvordan individuell nedbetaling, en såkalt IN-ordning, fungerer.

Spørsmålstegn i Bate-farge
Kan du forskjellen på et borettslag og sameie?

Test kunnskapene dine i vår quiz!

Ta quizen

Nabolaget

Fargehusene skal bygges i Haugesundsgata 41-43, like ved Johannes læringssenter og det nye Lervigskvartalet.

Nye restauranter, puber og spennende nisjevirksomheter, har gjort Stavanger Øst til den mest urbane bydelen. Samtidig har området et godt utvalg av frodige parker og friområder, som Lervigtunet park og Sjøparken, begge i kort avstand fra de nye leilighetene.

Les mer om opplevelsene som venter deg i Stavanger Øst

Ta kontakt

Ta gjerne kontakt med prosjektets meglere for mer informasjon.

Martha Søyland, salgsleder Base Bolig AS
Martha Søyland
Base Bolig AS
Jeanette Tunge, Salgs- og markedsansvarlig i Base Bolig AS
Jeanette Tunge
Base Bolig AS

Bate er med i det lange løp

Fargehusene er utviklet av Base Bolig, som har inngått samarbeidsavtale med Bate om å tilby forkjøpsrett til medlemmer og forretningsførsel til borettslaget. Det betyr at når boligkjøperne har overtatt bygget, blir Bate igjen for å hjelpe styret med å drifte borettslaget på best mulig måte. Vi hjelper blant annet med regnskapsføring, gjennomføring av generalforsamling og rådgivning i forhold til vedlikehold.

Nyheter

Andre prosjekter

Det er trygt å bo i en Bate-bolig. Alle våre boliger er bygget i samarbeid med solide aktører i bransjen og holder høy kvalitet.