Møllekvartalet logo

Møllekvartalet

Sentrum, Sandnes
Størrelse
56 - 184 m2
Soverom
1 - 2
Pris
3 000 000 - 24 900 000,-

Leiligheter i hjertet av Sandnes

Møllekvartalet er et nytt og spennende kvartal i Sandnes sentrum. Her kommer det leiligheter i mange forskjellige størrelser, kontorlokaler og servicetilbud som kafé og butikker.

For deg som elsker byen

Kvartalet ligger i krysset mellom Jærveien og St.Olavsgate, tidligere kjent for "Den Røde Mølle". Her er du kun et minutt unna Langgata, og alt det gode Sandnes har å by på. Få minutter unna finner du også togstasjonen, Sandvedparken og Vågen.

Boligene

Første byggetrinn består av høyhuset Mølletårnet på 16 etasjer, og Møllegård 1 ved Jærveien - i alt 79 leiligheter. Byggearbeidet er godt i gang og de første boligeierne har allerede flyttet inn.

Møllegård 2 ved St. Olavs gate er andre byggetrinn. Her kommer det 28 leiligheter i ulike størrelser som blir organisert som borettslag. Det betyr at vi kan tilby ekstra gunstig finansiering med inntil 20 års avdragsfrihet.

Mølletårnet

I Mølletårnet bygger vi eksklusive leiligheter fra 62 - 184 kvm. Leilighetene er plassert i 5. - 16. etasje, så uansett hvilken bolig du velger er du garantert fantastisk utsikt!

Mange av leilighetene har vinterhage - en ferdig innglasset balkong hvor du kan sitte "ute" året rundt. I femteetasje kommer det et kjekt fellesareal hvor du kan ha selskap for flere - og i tillegg en takhage med plantekasser, grønne soner og terrassebord.

Se ledige boliger

Møllegård 1

Møllegård 1 i Jærveien 3 og 5 består av 30 leiligheter i ulike størrelser. Boligene har svært god standard, med blant annet kjøkken- og baderomsinnredning fra Norema, keramiske fliser på alle våtrom og 1-stavs eikeparkett. I tillegg til innvendig bod i leiligheten får du også sportsbod i underetasjen.

Se ledige boliger

Møllegård 2

Møllegård 2 i St. Olavsgate 4 og 6 får 28 leiligheter fra 27 - 119 kvm. Uansett hvilken bolig du velger, får du her en lys og åpen leilighet midt i byen. Leilighetene har god standard. I tillegg kan vi her tilby en spesielt gunstig finansieringsordning med inntil 20 års avdragsfrihet.

Se ledige boliger

Nabolaget

Møllekvartalet er inngangen til Langgata. Kaféer, butikker, utesteder, restauranter - ja, hele kulturlivet ligger like ved!

Øverst i Mølletårnet kan du se fra Preikestolen til flatjæren og jærstrendene. Gårdsrommet midt i kvartalet blir en solrik uteplass for alle som bor der. En grønn og bilfri lunge med gode sitteplasser, lekeområder og møteplasser.

Bestill visning

Du kan se Møllekvartalet fra innsiden i vår visningsbolig. Ta kontakt med vår megler for å avtale tidspunkt.

Espen Eie - Eie Eiendom
Espen Eide
Eie Eiendomsmegling
Epost: ee@eie.no

Bolignyheter