Møllekvartalet logo
Nye boliger

Møllekvartalet

Sentrum, Sandnes
Størrelse
53 - 183 m2
Soverom
2 - 2
Kjøpspris
3 850 000 - 24 900 000,-

Leiligheter i hjertet av Sandnes

I Møllekvartalet bygger vi 143 spennende leiligheter rundt et frodig, grønt gårdsrom. Prosjektet er inspirert av gammel europeisk byggeskikk, men tolket på en ny og moderne måte. Finn ditt nye hjem i en av de elegante bygårdene i tegl, eller i Mølletårnet, det 16 etasjer høye signalbygget i enden av kvartalet.


Boligene

Første byggetrinn består av høyhuset Mølletårnet på 16 etasjer, og Møllegård 1 ved Jærveien - i alt 58 leiligheter. Møllegård 1 er nå utsolgt, men i Mølletårnet har vi fortsatt tilgjengelig flere innflytningsklare leiligheter. Her kan du raskt flytte inn i ditt nye hjem.

Les om Mølletårnet

Møllegård 2 ved St. Olavs gate er andre byggetrinn i prosjektet. Det består av 28 leiligheter fordelt på seks etasjer i en moderne bygård. Leilighetene har gode balkonger, store vinduer og en meget gunstig finansieringsordning. Møllegård 2 blir nemlig organisert som borettslag, med 20 års avdragsfrihet på fellesgjelden - og 30 års nedbetalingstid. Hvis du ikke ønsker å ha fellesgjeld, tilbyr vi deg også å betale ned din andel av fellesgjelden. Boligene er straks innflytningsklare!

Les om Møllegård 2


For deg som elsker byen

Møllekvartalet ligger i krysset mellom Jærveien og St.Olavsgate, tidligere kjent for "Den Røde Mølle". Her er du kun et minutt unna Langgata, og alt det gode Sandnes har å by på. Få minutter unna finner du også togstasjonen, Sandvedparken og Vågen.

Deling og fellesskap preger grunnidéen til Møllekvartalet. Her er det en rekke tilbud som beboerne deler på, blant annet felles takterrasse og utleieleilighet for besøkende.

I Mølletårnet er det eksklusive leiligheter fra 62 - 184 kvm. Leilighetene er plassert i 5. - 16. etasje, så uansett hvilken bolig du velger er du garantert fantastisk utsikt!

Mange av leilighetene har vinterhage - en ferdig innglasset balkong hvor du kan sitte "ute" året rundt. I femteetasje kommer det et kjekt fellesareal hvor du kan ha selskap for flere - og i tillegg en takhage med plantekasser, grønne soner og terrassebord.

Se ledige boliger

Nabolaget

Møllekvartalet er inngangen til Langgata. Kaféer, butikker, utesteder, restauranter - ja, hele kulturlivet ligger like ved!

Øverst i Mølletårnet kan du se fra Preikestolen til flatjæren og jærstrendene. Gårdsrommet midt i kvartalet blir en solrik uteplass for alle som bor der. En grønn og bilfri lunge med gode sitteplasser, lekeområder og møteplasser.

Bestill visning

Ta gjerne kontakt med prosjektets meglere hvis du har spørsmål eller ønsker å ta en titt.

Espen Eie - Eie Eiendom
Espen Eide
Eie Eiendomsmegling
Epost: ee@eie.no
Joachim Helmich Sollesnes
Joachim Helmich Sollesnes
Eie Eiendomsmegling

Andre boligprosjekter

Bolignyheter