Fridas hage logo

Fridas hage

Hillevåg, Stavanger
Størrelse
97 - 121 m2
Soverom
2 - 2
Pris
5 050 000 - 7 550 000,-

Sentrale leiligheter i grønne omgivelser

I Fridas hage gjenskaper vi det grønne og vakre for at du skal bo fint og luftig. Hagen omkranses av tre bygninger med historisk sus og våre to moderne leilighetsbygg i tre og skifer.

Leilighetene er varierte i både størrelse og utforming. Her kan du få en bolig som gjør hverdagene triveligere, har god plass til hobbyene dine, et godt hjemmekontor eller ekstra plass til gjester. Åpne plantegningene og la drømmene få fritt spillerom!

Nært alt du trenger

Hillevåg er i rivende utvikling og blir stadig mer etterspurt. Her er du nær alt du trenger - butikker, tur- og sykkelstier, buss og tog. Stavanger sentrum er kun en halvtimes spasertur unna. I Fridas hage har også leilighetene egen parkeringsplass i kjelleren under byggene, og det er heis opp til alle etasjer.

Se hvilke boliger som er ledige

Ingen forskuddsbetaling

Er du usikker på hvordan du skal finansiere kjøpet? I Fridas hage kan du betale inn hele kjøpesummen når du overtar boligen, eller benytte deg av en kjekk ordning med fellesgjeld i borettslaget. Ikke trenger du å betale noe på forskudd heller.

Les mer om nedbetalingsmulighetene her - eller spør oss. Vi hjelper deg gjerne! 

Last ned prospekt
Last ned prisliste

Nabolaget

Fridas hage ligger i Hillevåg, helt på grensen til Våland, i det historiske Køhler-kvartalet. Hagen blir en oase som knytter de nye leilighetsbyggene sammen med Frida Hansens hus, Køhlerlåven og det staselige herskapshuset i øst.

Boligene

Leilighetene blir innflytningsklare i første kvartal 2022. Byggearbeidet er godt i gang, så ta gjerne en tur til byggetomta for å se framgangen.

Er du nysgjerrig og har spørsmål om prosjektet? Kontakt en av meglerne våre under, så får du en full gjennomgang av prosjektet og svar på alt du lurer på.

Se ledige boliger

Ta kontakt

Ta kontakt med megler for mer informasjon

Rune Larsen - Eie Eiendom
Rune Larsen
Eie Eiendomsmegling
Epost: rla@eie.no
Espen Eie - Eie Eiendom
Espen Eide
Eie Eiendomsmegling
Epost: ee@eie.no

Alt i rute på byggeplassen

Juni 2021

Det blir lagt ned mye godt arbeid i Fridas hage om dagen. Begge bygg er nå tette, og det ble feiret med et koronavennlig kranselag 16. juni. Alle som bidrar til å levere et flott produkt ble gjort stas på denne dagen, fra arkitekter til tømrere, rørleggere, elektrikere og flere.

Hvis du har gått forbi byggeplassen i det siste, har du kanskje lagt merke til at vi har begynt på kledningen. Flotte skifterfliser vil dekke både vegger og tak, og gi leilighetsbyggene et eksklusivt preg. På første plan og på balkongene kommer det detaljer i tre som myker opp uttrykket. Dette er et møysommelig arbeid som tar tid å gjøre ordentlig, men et stykke ut på høsten skal begge byggene være ferdig kledd.

Innendørs har vi nå både flisleggere og malere i sving. De jobber side om side med tekniske fag, som sørger for at nervene i bygget – vann, strøm og ventilasjon – kommer på plass. At bygget er tett betyr også at alle vinduene er satt på plass – rundt 330 vinduer som sørger for at lyset strømmer inn i de nye leilighetene.

Mange vil glede seg over at Fridas Hansens vei åpner igjen denne måneden, etter å ha vært stengt siden byggearbeidet startet. Under stengningen har kommunen benyttet anledningen til å oppgradere vann- og avløpsnettet i gata, så da er det heldigvis lenge til neste gang trafikken må omdirigeres.

Bolignyheter