Fridas hage logo

Fridas hage

Hillevåg, Stavanger
Størrelse
44 - 132 m2
Soverom
1 - 2

Prosjektet er utsolgt

Første kvartal 2022 flytter eierne inn i de 42 nye leilighetene i Fridas hage.

Et prosjekt med særpreg

Fridas hage ligger sentralt i Hillevåg, en bydel som er i rivende utvikling og blir stadig mer etterspurt. Fra leilighetene har du gangavstand til alt du trenger: Butikker, tur- og sykkelstier, buss og tog. Stavanger sentrum er kun en halvtimes spasertur unna. Leilighetene har egen parkeringsplass i kjelleren, og det er heis opp til alle etasjer.

Navnet Fridas hage kommer fra Frida Hansen, som vokste opp i huset vis à vis de nye leilighetsbyggene. Hun gjorde seg bemerket med sine billedvevde kunstverk, og har også gitt navn til sitt barndomshjem - Frida Hansens hus - som i dag er et kulturelt møtested. I dette historiske kvartalet, som i tillegg består av Køhlerhuset i øst og Køhlerlåven i vest, gjør vi ære på historien ved å anlegge en nydelig park som knytter byggene sammen. Parken skal bli et fristed for hele nabolaget, med spiselige vekster, gode møteplasser og rom for lek og rekreasjon.

Leilighetene i Fridas hage blir innflytningsklare i første kvartal 2022.

Boligene

Klikk på ikonet i bildets høyre hjørne for å gjøre motivet større, og bruk pilene for å bla deg gjennom bildene.

Nabolaget

Fridas hage ligger i Hillevåg, helt på grensen til Våland, i det historiske Køhler-kvartalet. Hagen blir en oase som knytter de nye leilighetsbyggene sammen med Frida Hansens hus, Køhlerlåven og det staselige herskapshuset i øst.

Bolignyheter