Madlavest logo
Nye boliger

Madlavest

Madla, Stavanger
Størrelse
49 - 153 m2
Soverom
1 - 4
Kjøpspris
2 690 000 - 13 200 000,-

Nye rekkehus og leiligheter på Madla

Andre byggetrinn består av 42 leiligheter i et stilig leilighetsbygg med et unikt arkitektonisk uttrykk. Leilighetene varierer i størrelse fra 49 til 99 kvadratmeter, og prisene starter på 2 690 000 kr.

Se boligene i andre byggetrinn

Attraktivt nabolag

På Madlavest får du kort vei til butikker, kaféer, kollektivtrafikk og turområder. Området er i stor utvikling, og vil med tiden også få sitt eget bysenter og en promenade som knytter de nye boligene sammen med alt nabolaget har å by på.

Som boligeier på Madlavest, får du også nyte godt av trivselskonseptet Madla Pluss, levert av Heime. Her er det felles selskapslokale, gjesteleilighet, bilvaskehall, treningsrom og mer.

Vil du flytte snart?

Byggingen av første byggetrinn er godt i gang, og det er forventet at de første boligeierne flytter inn i år. Første byggetrinn består av til sammen 35 leiligheter og 15 rekkehus. Her er er det fortsatt ledige boliger igjen, men forkjøpsrettperioden for Bate-medlemmer er avsluttet.

Se ledige boliger i første byggetrinn


Samarbeidsprosjekt

Masiv og Ineo

Madlavest er utviklet av Masiv AS og Ineo Eiendom, som har inngått samarbeid med Bate om forkjøpsrett* til medlemmer og forretningsførsel for borettslaget når beboerne flytter inn.

*Forkjøpsretten for Bate-medlemmer gjaldt fra 1. - 10. februar kl. 12

Nabolaget

I den nye bydelen østenfor sol og vestenfor Stavanger sentrum får du urbane kvaliteter, men vil likevel oppleve de landlige kvalitetene som stadig flere av oss lengter etter. Du skal kunne greie deg fint uten bil, for her kan du få til det meste innafor sentrum av bydelen.

Ta kontakt

Ta gjerne kontakt med prosjektets meglere for mer informasjon.

Carina Kaldheim, Ineo Eiendom
Carina Kaldheim
Ineo Eiendom
Eirin Hovland Hollund, Ineo Eiendom
Eirin Hovland Hollund
Ineo Eiendom

Andre prosjekter

Bolignyheter