Madlavest logo

Madlavest

Madla, Stavanger
Størrelse
93 - 153 m2
Soverom
3 - 5
Pris
5 450 000 - 13 200 000,-

En eventyrlig ny bydel

Madlavest skal bli et flott, fredfylt og trygt sted å bo for store og små. Her skal det bygges et nytt bysenter med kombinasjon av både boliger, næringslokaler, butikk og kafeer. Bilene skal stues under jorda for å gi mer plass til mennesker og natur. Området får også sin egen promenade - pulspromenaden - som vil gi kort vei til alt som er kjekt; flere turområder, shopping, skoler, barnehager og idrettsanlegg.

Rekkehus

De 19 rekkehusene varierer i størrelse fra 107 til 134 kvm. Noen av husene har to etasjer - andre tre, men samtlige har minimum tre soverom. Med arkitektoniske detaljer, sedum på taket, gjennomgående høy materialkvalitet både inne og ute og gode og gjennomarbeidede planløsninger blir dette en bolig du virkelig kan være stolt av. Flere gode uteområder i tilknytning til boligen, og ikke minst kort vei til den nye superlekeplassen Soria Moria, gjør dette til et godt sted å bo for hele familien.
Se plantegninger av rekkehusene

Leiligheter

I det flotte, arkitektoniske leilighetsbygget kommer det boliger for alle - fra deg som ser etter ditt første hjem til deg som er klar for å bytte ut enebolig og hagearbeid med en ny og enklere livsstil. Leilighetene, som varierer fra 48 - 152 kvm, er lyse, romslige og åpne. Store vindusflater slipper inn masse lys og skaper en god romfølelse. I tillegg har får du din egen, skjermede balkong vendt mot sørvest hvor du kan nyte den omkringliggende naturen til fulle.
Se plantegninger av leilighetene


Samarbeidsprosjekt

Madlavest blir bygd av Masiv AS, som har inngått samarbeid med Bate om forkjøpsrett* til medlemmer og forretningsførsel for sameiet når beboerne flytter inn.

*Forkjøpsretten for Bate-medlemmer ble gjennomført før salgsstart.

Nabolaget

I den nye bydelen østenfor sol og vestenfor Stavanger sentrum får du urbane kvaliteter, men vil likevel oppleve de landlige kvalitetene som stadig flere av oss lengter etter. Du skal kunne greie deg fint uten bil, for her kan du få til det meste innafor sentrum av bydelen.

Boligene

Rekkehusene
19 rekkehus i varierte størrelser. Romslige boliger med arkitektoniske detaljer, sedum på taket og gjennomgående høy materialkvalitet både inne og ute.

Leilighetene
35 lyse, romslige og åpne leiligheter. Store vindusflater og god romfølelse. I tillegg har får du din egen, skjermede balkong

Se ledige boliger

Bestill visning

Kontakt megler for modellvisning og mer informasjon.

Leiv Inge Stokka profilbilde
Leiv Inge Stokka
Eiendomsmegler1
Olav Kristensen
Olav Kristensen
Eiendomsmegler1

Bolignyheter