Bates byggetomt på ved Frøylandsvannet på Hommersåk i Sandnes kommune
Foto: Woldcam

I høst setter vi spaden i jorda på Hommersåk!

Ved Frøylandsvannet på Hommersåk i Sandnes kommune ligger det et boligfelt som lenge har ventet på å bli fylt med liv. Nå skjer det!

Tekst: Cecilie Birkeland
Publisert: 31.5.2022

Nye rekkehus og leiligheter på Hommersåk

Et gruslagt område skal snart forvandles til et grønt og trivelig nabolag. Her kommer det femten kjekke rekkehus og fire leiligheter, perfekt for deg som drømmer om grønne, naturskjønne omgivelser. Det nye boligprosjektet har fått navnet til stien som går like ved:

– Frøylandsstien tar deg til alt som gjør dette til et kjekt sted å bo: Badeplassen ved Frøylandsvannet, de utallige turstiene på Maudland og parken i Hommersåk sentrum. For aktive familier er det en drømmeplassering, sier Bates prosjektleder, Carl Inge Wathne.

Tomta, som ligger like ved Frøylandsvannet på Hommersåk, har vært byggeklar i mange år. Nå skal den endelig utvikles. I høst starter byggearbeidet, og de nye boligeierne skal kunne flytte inn allerede fra sommeren 2023.

Lekeplass på Frøylandsstien, Hommersåk
Lekeplassen er allerede på plass. Snart kommer det også 19 nye boliger og en ekstra park på Bates boligfelt på Maudland, Hommersåk.
Badeplassen ved Frøylandsvannet på Hommersåk
Det tar fem minutter å gå fra Frøylandsstien til badeplassen ved Frøylandsvannet
Foto: Marianne Helgesen

Rom for kreativitet

Prosjektlederen gleder seg til å sette i gang, og er glad for å kunne tilby gode, praktiske boliger.

– Plasseringen er perfekt for familier og voksne par som setter pris på rolige omgivelser. De femten rekkehusene og fire leilighetene vi nå skal bygge har god plass og smarte løsninger. I rekkehusene kommer du for eksempel rett inn på vaskerommet fra entréen - et perfekt mellomstopp hvis du har med deg en dryppende våt unge eller en skitten hund, smiler prosjektlederen, og legger til:

– Mange av boligene har rom med ekstra takhøyde, og praktisk koffertloft for lagring. Her er jeg helt sikker på at vi vil få se mange kreative løsninger hos de som flytter inn. Kanskje noen lager seg en klatrevegg, eller et Lego-rom i høyden? Det er slike detaljer som gjør det ekstra kjekt å bygge nytt. Kjøper du tidlig, kan du selv være med og påvirke utformingen av huset ditt.

Stue i nytt rekkehus på Frøylandsstien, Hommersåk
Boligene blir lyse og praktiske. Her vises stuen i ett av de nye rekkehusene.
Foto: Ensign

Fra 2 990 000,-

Fra Frøylandsstien tar det knapt 20 minutter med bil inn til Sandnes. Fra Hommersåk kan du også komme deg til Stavanger sentrum på under 20 minutter - med hurtigbåt fra Hommersåk kai. Gjennom de siste årene har stadig flere fått øynene opp for denne landlige, men lett tilgjengelige bydelen, forteller Bates megler, Ronny Skjøtskift i Aktiv Eiendomsmegling.

– Her får du idylliske omgivelser, kort vei til både skole, butikk og barnehage, og ikke minst - mye hus for pengene. Med priser fra 3 millioner, har Frøylandsstien mye å by på både for unge etablerere og andre som drømmer om et nytt hjem med moderne standard, sier han.

Skogssti på Maudland, Hommersåk
På Frøylandsstien bor du tett på naturen
Foto: Marianne Helgesen

På forkjøpsrett 13. - 20. juni!

Som alltid når Bate bygger, får medlemmer førsterett til å kjøpe. Fra 13. - 20. juni kl. 12 kan du som er medlem melde forkjøpsrett. Det er ikke forpliktende, men gir deg mulighet til å sikre din favorittbolig før andre.

Slik fungerer forkjøpsretten

Er du ikke medlem? Det er det lett å gjøre noe med! Klikk her for å melde deg inn i Bate. Du har forkjøpsrett så snart medlemskontigenten er betalt.

Frøylandsstien logo
Alt om Frøylandsstien

Se flere detaljer om Bates nye boligprosjekt på Hommersåk i Sandnes. På www.frøylandsstien.no kommer det straks plantegninger, illustrasjoner av boligene og mer.

Gå til prosjektsiden