Ungt par klare for oppussing

Hva kan du endre på og hvordan gjør du det?

Vurderer du å kjøpe en Bate-bolig på Hovemarka? Da er du sikkert spent på hva slags materialer og interiør som følger med – og ikke minst hva du kan endre.

Tekst: Cecilie Birkeland
Publisert: 28.11.2021

Kjøper du rekkehus på Hovemarka gård 44, kan du velge å legge ned egeninnsats og ferdigstille huset selv. Det er en super mulighet til å spare litt penger og sette ditt preg på boligen. Huset blir da levert med sponplate-/betonggulv i oppholdsrom, og usparklede vegger – et «blankt» lerret som du får gjøre ferdig.

Forståelig nok; maling, gulvlegging og annen egeninnsats er ikke for alle. Derfor tilbyr vi deg også å kjøpe nøkkelferdig bolig. Da får du mer med på kjøpet, og kan flytte rett inn.

Detaljene om hva som følger med boligen din, finner du bakerst i prospektet. Her gir vi deg en kort oppsummering, slik at du lett kan sette deg inn i mulighetene:

Kjøkken i planlagt bolig på Hovemarka

Kjøkken:

Kjøkken følger med alle boligene – også hos deg som velger å gjøre egeninnsats. Du får med hvit, matt kjøkkeninnredning fra Norema med bøylehåndtak i stål, mørk benkeplate og ventilator.

Gulv:

De nøkkelferdige boligene blir levert med trestavs eikeparkett.

Vegger og tak:

Oppholdsrommene i de nøkkelferdige boligene blir levert med vegger og tak som er sparklet og malt. Du får velge ut fire favorittfarger, og bestemmer hvilken farge du vil ha i hvilket rom. Kledningen blir malt hvit og svart på alle boligene (grunning + ett strøk).

Lister:

Samtlige hus blir levert med hvite, fabrikkmalte lister rundt vinduene. Velger du nøkkelferdig bolig, får du i tillegg med eikelister langs gulv og listefri overgang mellom vegg og tak.

Dører:

Innvendig er slette, hvite dører med hvite karmer standard på alle boliger. Det følger også med sort gatedør og terrassedør.

Bad:

På badene er det viktig at alt blir profesjonelt utført, så de blir levert ferdig også for deg som vil gjøre egeninnsats. Både i underetasjen, første- og andreetasje får du med 20 x 20 cm fliser på gulvet (du får velge mellom tre farger).

I første etasje får du med 60 cm vask og innebygget wc. Badet blir også forberedt for montering av dusj.

I andre etasje følger det med hvit baderomsinnredning (80 cm) fra Norema med speil og lys, innebygget wc, dusjvegger med blandebatteri, 20 x 40 cm hvite fliser i dusjsonen, samt røropplegg til badekar.

Trapp:

Alle boligene får hvitlakkert furutrapp som er tett i underetasjen (bod under trapp) og åpen mellom første og andre etasje. Trappen har hvite håndrekker og spiler i stål.

Garasje i planlagt bolig på Hovemarka

Garasje:

I garasjen følger det med sortlakkert garasjeport med motor.

Uteområder:

Det blir lagt et smalt parti med 30 x 30 cm betongheller (4 kvm) ved inngangspartiet til alle boligene.

Tilvalg

Er du ikke helt fornøyd med det som følger med i standardpakken, kan du gjøre tilvalg. Her er det viktig å være tidlig ute. Signerer du kjøpsavtalen etter at byggearbeidet er i gang, er det ikke sikkert det lar seg gjøre å endre på løsningene.

Tilvalgsprosessen blir koordinert av Jadarhus, som bygger boligene for Bate. De kaller dere inn til et møte, og setter dere i kontakt med kjøkkenleverandør, maler, rørlegger, elektriker og lignende etter behov.

Vær obs på at tilvalg som regel vil føre til ekstra kostnader. Her er noe av det du kan endre eller legge til i boligene på Hovemarka:

Kjøkken:

Er du tidlig nok ute, kan du velge blant hele sortimentet til Norema. Standardløsningen blir trukket fra prisen på kjøkkenet du velger.

Gulv i planlagt bolig på Hovemarka

Gulv:

Du kan velge mellom flere ulike typer parkett/laminat.

Vegger og tak:

Du kan velge andre farger (utover fire standardfarger) og legge til kontrastvegger.

Bad:

Hos Norema kan du plukke ut en annen interiørløsning til badet i 2. etasje. Du kan også oppgradere toaletter, blandebatteri og lignende om du ønsker det. På badet i 1. etasje kan du legge til dusj og baderomsinnredning, og i underetasjen kan du legge til toalett og vask for å få et kombinert vaskerom/bad.

Veggene på badene blir som standard levert med slett, malt finstrukturstrie. Her kan du i stedet legge til fliser om du ønsker det.

Vi gjør oppmerksom på at varmekabler med termostat ikke er standard på badet i underetasjen. Det kan du derimot få som et tilvalg.

Uteområder:

Du kan bestille ferdigplen, større terrasse, asfalt i gårdsrommet og mer.


Har du spørsmål om tilvalgene? Vår megler Anette Frafjord hjelper deg gjerne! Du når henne på telefon 957 97 264 eller e-post anette.frafjord@em1sr.no