Boligprosjektet 550s logo
Nye boliger

550 - Nye leiligheter i Bryne sentrum

Sentrum, Bryne
Størrelse
47 - 148 m2
Soverom
1 - 3

550 meter te sentrum

...og toget, bussen, stadion, skulen - kort sagt; det mesta!

Har du ❤️ for Bryne? Da kan du knapt finne et bedre sted å bo. Her har du 550 meters rusleavstand til alt det fantastiske Bryne har å by på. Supersentralt, men tilbaketrukket fra måker og bystøy.

24 herlige leiligheter i Bryne sentrum

I krysset Jernbanegata / Orrevegen skal vi bygge to stilige leilighetsbygg. I det ene bygget kommer det 11 leiligheter - i det andre 13. En perfekt størrelse, spør du oss: Ikke ensomt, men lite nok til at du kjenner naboen. Ingen lange korridorer og svalganger. Ingen kamp om heisen.

Her parkerer du tørt og trygt under bygget, og tar heisen rett opp til leiligheten. Enkelt og lettvint.

...med det lille ekstra

I 550, som vi har døpt det nye nabolaget, finner du leiligheter med skikkelig god arealutnyttelse. Leilighetene i førsteetasje har med sin ekstra romslige takhøyde en ekstraordinær romfølelse. Lyst og luftig - og med hems på deler av arealet. Et kupp for deg ha noe litt utenom det vanlige - og mye bolig for pengene.

I andre til fjerde etasje finner du større leiligheter. Toppleilighetene vil vi ubeskjedent påstå blir Jærens beste. Alt stemmer. Ingen kompromisser, bare ren boglede. Bare vent og se! Du vil snart forstå hva vi mener.

Få plantegninger og prospekt så snart detaljene er klare: Meld deg på vår interesseliste her

Vedlikeholdsvennlig og flott

Fasadene består i hovedsak av fasadeplater, et vedlikeholdsvennlig og elegant materialvalg. Mellom de to byggene kommer et kjekt og romslig sykkelskur, og ut mot Jernbanegata - en trivelig rekke med blomsterkasser. På denne siden av bygget blir det også etablert nedgravde søppelkontainere - i tøffelavstand til heisen.

Bak byggene får 550 en lun og privat hage - et herlig sted å kose seg på solfylte dager!


Samarbeidsprosjekt

Bate og Rogalands

550 blir utviklet av Rogalandshus i samarbeid med Bate. Arkitektkontoret Vest står for arkitekturen.

Slik fungerer forkjøpsretten i Bate:

  • Som Bate-medlem får du melde forkjøpsrett i en periode på 1-2 uker før 550 kommer offisielt ut for salg. Nøyaktig tidspunkt vil bli annonsert på denne siden og i nyhetsbrev:
Meld interesse - bli varslet
  • Når forkjøpsrettperioden åpner, vil du kunne fylle ut et skjema på denne siden.
  • For å melde forkjøpsrett, må du være Bate-medlem eller medlem i et av de seks boligbyggelagene Bate samarbeider med (Usbl, Vestbo, TOBB, NOBL, BOB eller Bonord)
  • Du er ikke forpliktet til å kjøpe bolig når du melder forkjøpsrett, men får mulighet til å kjøpe den eller de boligene du helst vil ha før de blir lagt ut for ordinært salg.
  • Når flere melder forkjøpsrett på samme nyboligprosjekt, er det ansienniteten din, altså hvor lenge du har vært medlem, som bestemmer om du eller andre får mulighet til å kjøpe først.

Bli medlem

Nabolaget

I det nye sameiet 550 bor du i perfekt avstand til sentrum: Passe tilbaketrukket, men nært nok til at du kan spasere til alt av byens tilbud. De 24 nye leilighetene blir bygd i krysset Jernbanegata / Gamle Hognestadvegen, med inngangsparti mot Jernbanegata og en lun og deilig hage bak bygget.

Ta kontakt

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt, vi hjelper deg mer enn gjerne!

Siw Merethe Jåtten
Siv Merethe Jåtten
EiendomsMegler 1
Claire Alice Lonsdale
Claire Alice Lonsdale
EiendomsMegler 1

Bolignyheter

Andre boligprosjekter