Boligprosjektet 550s logo
Nye boliger

550 - Nye leiligheter i Bryne sentrum

Sentrum, Bryne
Størrelse
49 - 150 m2
Soverom
1 - 3
Kjøpspris
2 698 000 - 11 698 000,-

550 meter te sentrum

...og toget, bussen, stadion, skulen - kort sagt; det mesta!

Har du ❤️ for Bryne? Da kan du knapt finne et bedre sted å bo. Her har du 550 meters rusleavstand til alt det fantastiske Bryne har å by på. Supersentralt, men tilbaketrukket fra måker og bystøy.

24 herlige leiligheter i Bryne sentrum

I krysset Jernbanegata / Orrevegen skal vi bygge to stilige leilighetsbygg. I det ene bygget kommer det 11 leiligheter - i det andre 13. En perfekt størrelse, spør du oss: Ikke ensomt, men lite nok til at du kjenner naboen. Ingen lange korridorer og svalganger. Ingen kamp om heisen.

Her parkerer du tørt og trygt under bygget, og tar heisen rett opp til leiligheten. Enkelt og lettvint.

Her finner du alt du trenger å vite om leilighetene i 550:

Se prospektSe prisliste

...med det lille ekstra

I 550, som vi har døpt det nye nabolaget, finner du leiligheter med skikkelig god arealutnyttelse. Leilighetene i førsteetasje har med sin ekstra romslige takhøyde en ekstraordinær romfølelse. Lyst og luftig - og med hems på deler av arealet. Et kupp for deg ha noe litt utenom det vanlige - og mye bolig for pengene.

I andre til fjerde etasje finner du større leiligheter. Toppleilighetene vil vi ubeskjedent påstå blir Jærens beste. Alt stemmer. Ingen kompromisser, bare ren boglede. Bare vent og se! Du vil snart forstå hva vi mener.

Vedlikeholdsvennlig og flott

Fasadene består i hovedsak av fasadeplater, et vedlikeholdsvennlig og elegant materialvalg. Mellom de to byggene kommer et kjekt og romslig sykkelskur, og ut mot Jernbanegata - en trivelig rekke med blomsterkasser. På denne siden av bygget blir det også etablert nedgravde søppelkontainere - i tøffelavstand til heisen.

På vestsiden av byggene får 550 en lun og privat hage - et herlig sted å kose seg på solfylte dager!

Boligvelger 550

Boligvelger

Se plantegninger, størrelser, nøkkelinfo og priser:

Åpne boligvelger

Nabolaget

I det nye borettslaget 550 bor du i perfekt avstand til sentrum: Passe tilbaketrukket, men nært nok til at du kan spasere til alt av byens tilbud. De 24 nye leilighetene blir bygd i krysset Jernbanegata / Gamle Hognestadvegen, med inngangsparti mot Jernbanegata og en lun og deilig hage bak bygget.

Mennesker i borettslag

Borettslag

550 vil bli organisert som et borettslag, fordi vi mener det er det mest fordelaktige for deg som kjøper. I et borettslag eier du tomta og bygningsmassen sammen naboene dine. Du blir det vi kaller andelseier, med eksklusiv bruksrett til din bolig.

I motsetning til selveierboliger, blir borettslag finansiert i to deler; et innskudd fra hver eier, og et felles lån fordelt på alle. Om du ikke ønsker å ha felleslån, kan du betale ned din andel av lånet.

Mer om borettslag

Fordeler med borettslag

Ta kontakt

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt, vi hjelper deg mer enn gjerne!

Siw Merethe Jåtten
Siv Merethe Jåtten
EiendomsMegler 1
Claire Alice Lonsdale
Claire Alice Lonsdale
EiendomsMegler 1
Samarbeidsprosjekt

550 blir utviklet av Rogalandshus i samarbeid med Bate. Arkitektkontoret Vest står for arkitekturen.

Bolignyheter

Andre boligprosjekter

Spørsmål og svar om borettslag