Nye boliger

Støperigata

Stavanger øst, Stavanger

Ei spennende tomt i hjertet av Stavanger Øst

I Støperigata 34 – 38 skal vi skape et grønt, trivelig og bærekraftig nabolag. Vi skal flette ny bebyggelse inn i historiske omgivelser, med arkitektur som gjør ære på områdets identitet. Ett av byggene som står på tomta i dag, vendt mot Lervigtunet park, skal beholdes, men rustes opp for å skinne.

Dette er et prosjekt som ennå er i planleggingsfasen, men vi kan røpe at vi ønsker å bygge både leiligheter og rekkehus – alt i alt mer enn 100 nye hjem. Her vil det også komme noen lokaler for næringsvirksomhet. Målet vårt er å reformere et kvartal som lenge har vært neglisjert, og bidra til den spennende utviklingen av Stavanger Øst. Dette blir et fantastisk sted for alle som elsker det urbane livet – med kort vei spennende spisesteder og kjekke parkområder.

Et godt nabolag består av forskjellige typer mennesker, i ulike livssituasjoner og stadier av livet. Derfor vil vi bygge hjem i ulike størrelser og prisklasser, og vi vil skape møteplasser mellom boligene som gjør det lett å knytte bånd til nye og «gamle» naboer. Bildet du ser øverst på siden er en illustrasjon av hvordan nabolaget kan bli. Gjennom solide materialer, gjenbruk og god tilrettelegging, skal vi gjøre Støperigata til et bærekraftig boligprosjekt som hele byen kan være stolt av.

Nabolaget

Andre boligprosjekter

Bolignyheter