Nye boliger

Lebakken Torg

Haugesund sentrum, Haugesund

Nye leiligheter i Haugesund sentrum

Lebakken Torg er det perfekte stedet for deg som elsker bylivet! Her har du gangavstand til shopping, fotballkamper, restauranter, kultur - og ikke minst viktige tjenester du trenger i hverdagen.

I det nye leilighetsbygget legger vi tilrette for dagligvarebutikk på gateplan. Kortere vei til butikken får du ikke! På toppen kommer det 24 knallkjekke leiligheter i ulike størrelser. Her får du god, moderne standard og høy komfort.

Prosjektet er ennå i planleggingsfasen, men vi håper å kunne dele flere detaljer om ikke lenge. Har du lyst til å følge med, anbefaler vi deg å melde interesse hos utbyggeren, så får du siste nytt på e-post.Samarbeidsprosjekt

Bate og A. Utvik

Lebakken Torg blir utviklet av A. Utvik i samarbeid med Bate.

Som Bate-medlem får du forkjøpsrett i en periode på 1-2 uker før prosjektet kommer offisielt ut for salg. Nøyaktig tidspunkt vil bli annonsert på denne siden og i nyhetsbrev.

Meld interesse for å få nyhetsbrev om Lebakken Torg

Slik fungerer forkjøpsretten i Bate:

  • Som Bate-medlem får du melde forkjøpsrett i en periode på 1-2 uker før Lebakken Torg kommer offisielt ut for salg. Nøyaktig tidspunkt vil bli annonsert på denne siden og i nyhetsbrev:
    Meld interesse for å få nyhetsbrev fra utbyggeren
  • Når forkjøpsrettperioden er åpen, vil du kunne fylle ut et skjema på denne siden.
  • For å melde forkjøpsrett, må du være Bate-medlem eller medlem i et av de seks boligbyggelagene Bate samarbeider med (Usbl, Vestbo, TOBB, NOBL, BOB eller Bonord)
  • Du er ikke forpliktet til å kjøpe bolig når du melder forkjøpsrett, men får mulighet til å kjøpe den eller de leilighetene du helst vil ha før de blir lagt ut for ordinært salg.
  • Når flere melder forkjøpsrett på samme nyboligprosjekt, er det ansienniteten din, altså hvor lenge du har vært medlem, som bestemmer om du eller andre får mulighet til å kjøpe først.

Bli medlem

Nabolaget

Her bor du rett ved Haugesund sentrum, i gangavstand til alt det kjekke byen ha å by på! Det nye leilighetsbygget kommer vis à vis Stadion Terrasse, som også er utviklet av A. Utvik.

Ta kontakt

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt med prosjektets salgssjef:

Espen Nordal, A. Utvik
Espen Nordal
Salgssjef og kundeansvarlig, A. Utvik

Bolignyheter

Andre boligprosjekter