Mest relevante sider:Madlavest

Stavanger
Pris 2 750 000 -  12 950 000
Størrelse 48–152 m2
Soverom 1–5

En eventyrlig ny bydel

Madlavest skal bli et flott, fredfylt og trygt sted å bo for store og små. Her skal det bygges et nytt bysenter med kombinasjon av både boliger, næringslokaler, butikk og kafeer. Bilene skal stues under jorda for å gi mer plass til mennesker og natur. Området får også sin egen promenade - pulspromenaden - som vil gi kort vei til alt som er kjekt; flere turområder, shopping, skoler, barnehager og idrettsanlegg.

 

Nå starter salget!

Første byggetrinn består av 35 leiligheter og 19 rekkehus. Utbyggingen vil bli preget av spennende arkitektur, variasjon i boligtyper og størrelser, opplevelsesrike omgivelser, bevisst bruk av materialer og et landskap som fletter det grønne inn i bebyggelsen.

Madlavest blir bygd ut av Masiv, som samarbeider med Bate om å utvikle gode fellestjenester for beboerne. 

 

Rekkehusene

De 19 rekkehusene varierer i størrelse fra 107 til 134 kvm. Noen av husene har to etasjer - andre tre, men samtlige har minimum tre soverom. Med arkitektoniske detaljer, sedum på taket, gjennomgående høy materialkvalitet både inne og ute og gode og gjennomarbeidede planløsninger blir dette en bolig du virkelig kan være stolt av. Flere gode uteområder i tilknytning til boligen, og ikke minst kort vei til den nye superlekeplassen Soria Moria, gjør dette til et godt sted å bo for hele familien. 

Se plantegninger av rekkehusene

 

Leilighetene

I det flotte, arkitektoniske leilighetsbygget kommer det boliger for alle - fra deg som ser etter ditt første hjem til deg som er klar for å bytte ut enebolig og hagearbeid med en ny og enklere livsstil. Leilighetene, som varierer fra 48 - 152 kvm, er lyse, romslige og åpne. Store vindusflater slipper inn masse lys og skaper en god romfølelse. I tillegg har får du din egen, skjermede balkong vendt mot sørvest hvor du kan nyte den omkringliggende naturen til fulle. 

Se plantegninger av leilighetene

Kontakt megler for modellvisning og mer informasjon

Leiv Inge Stokka

952 10 773
leiv.inge.stokka@em1sr.no

Olav Kristensen

900 86 442
olav.kristensen@em1sr.no

 

Her finner du Madlavest

Visjonen om 10-minuttersbyen har vært utgangspunktet for planleggingen av Madlavest. Den bygger på et nærhetsprinsipp hvor det er kort gangavstand fra boligen til de fleste daglige gjøremål, som skole, barnehage, kollektivtransport, nærbutikk, handel, service, rekreasjon, lek- og aktivitetsområder.