Hovemarka

Austrått, Sandnes
Pris 5 350 000 -  5 450 000,-
Størrelse 200 m2
Soverom 5
Ledige boliger 8 av 8 boliger ledige Gå til boligoversikt
Visning Kontakt megler for visning.

Hege Kyllingstad Dahl, EM1 906 29 169 hege.kyllingstad.dahl@em1sr.no

Klar, ferdig, bo — midt i naturen

Når vi skal kjøpe ny bolig, glemmer mange av oss de små og store tilleggskostnadene som kommer: Huset skal males, plenen skal legges og postkassen skal på plass, for eksempel. I Hovemarka 105-118 trenger du ikke tenke på sånt.

Når vi sier fiks ferdig, så mener vi det:
De 8 selveierboligene vi nå bygger på Hovemarka er nymalte inne og ute, med ferdiglagt grønn plen, asfaltert innkjørsel, trapper, steinlagte plattinger og postkassen på plass. Det eneste du trenger å gjøre er egentlig å pakke tannkostene.

 

Om boligene

Boligene har 5 soverom, 3 bad, 3 stuer, bi-inngang, hage mot sør, to balkonger  og godt med bodplass. 200 m2 fordelt på tre plan. Rommene er åpne og luftige, med store vindusflater og masse lys. Boligene leveres med varmepumpe. Vedovn kan leveres som tilvalg.  


Ta deg ut og hent deg inn

Hovemarka og området rundt er et eventyr for alle som liker å være aktive: Flust av fine sykkelruter og joggeturer i nabolaget. Stort rulleskianlegg like ved, og BMX-bane, sandvolleybaner, treningsapparater og lekeplasser på gang. Foretrekker du å ta det med ro, kan du nyte en dag i Sandvedparken, gå tur i Melshei eller dra på søndagsåpent plantesalg.  

 

 • Fleksible boliger

  Du kan velge fra tre til seks soverom i boligene, alt etter behov.

 • Ideelt for den aktive familien Kort vei til Sandnes sentrum og flotte turområder som Melshei, Stokkelandsvatnet og Sandvedparken.
 • God parkering

  Du har egen garasje, gjesteparkering på tomten og mulighet for elbillading. 

 • Enklere i en travel hverdag

  Det er ny REMA 1000-butikk like ved. Der finner du også E39, som kjapt tar deg til Stavanger, Sola, Forus eller flyplassen.

 • Egen lekeplass

  Ungene har egen lekeplass på fellesområde.

 

Smarthus. Smart hus.

Spar strøm når du sover, eller når strømmen er ekstra dyr. Gjør badet lunt og godt til trøtte, små og store skal starte dagen. Kom hjem fra ferie til et oppvarmet hus. Kjenn på tryggheten i at brannvesenet varsles direkte, den dagen det skulle være behov for det.

Stadig flere velger å installere smarthusløsninger. På Hovemarka er de standard. Enda en ting du ikke trenger å tenke på.


Lyst å forandre på noe?

Null problem! Når dere har signert kontrakten, setter vi opp et møte med deg og elektrikeren, mureren, kjøkkenleverandøren, maleren eller en av de andre underleverandørene.

Fortell dem hva du gjerne vil ha gjort annerledes, så setter de opp en oversikt over hva endringene vil koste.