unge mennesker spiser pizza

Bate Ung – billetten til boligmarkedet

Det er vanskelig for unge å komme seg inn på boligmarkedet. Derfor har vi laget Bate Ung – en egen plattform for unge hvor du finner råd, tilbud, rabatter og fordeler som kan hjelpe deg på veien til egen bolig.

unge mennesker smiler og klemmer

Hvorfor bli Bate-medlem?

En viktig grunn er forkjøpsretten. Medlemmer har forkjøpsrett til boligene Bate bygger. Og de som har vært medlemmer lengst, går foran de som har vært medlemmer i kort tid. Det kalles "ansiennitet".

Les mer!
ung mann smiler i døråpningen

Se hvordan Henrik (19) fikk egen bolig!

For Henrik Ommundsen Tjemsland ble Bate-medlemskapet billetten til boligmarkedet. På tross av lite sparing og halvtom BSU-konto. Se hvordan han klarte det – og la deg inspirere!

Les saken

Fra Batebloggen

unge mennesker

Spar penger på hvert kjøp!

Spar på kino, pizza, trening, lappen… og mye mer. I disse tider, da alt er litt småkjipt, «knage» og urolig, kan det være greit å bli minnet på at det er masse penger å spare på å bruke medlemsfordelene.

Les mer

dame smiler

Gode økonomivaner starter tidlig

Går det an å drømme stort når hverdagen består av studier, startlønn og høye levekostnader? – Gode økonomivaner og litt sparing kan gi stor glede på sikt, sier banksjef Lene Nevland Sivertsen.

Les mer
unge mennesker sitter på gata

Hvordan gjør vi det lettere for deg?

Det handler ikke bare om forkjøpsrett og ansiennitet. Under finner du flere fordeler og muligheter som hjelper deg!

unge mennesker sitter på gulvet og spiser pizza

Bate Førstehjemslån til supergunstig rente!

I samarbeid med Den Gule Banken, Sandnes Sparebank tilbyr vi Bate Førstehjemslån. Dersom du er Bate-medlem, får du som kjøper din første bolig bankens aller beste rente.

Les mer
jente skjærer grimaser

Sykt god BSU!

Det er lurt å begynne med boligsparingen så snart som mulig. Sammen med Den Gule Banken tilbyr vi svært gode BSU-betingelser. Det kommer godt med siden det er så strenge krav til boligfinansiering.

Les mer
unge mennesker bærer på pizza og handleposer

LeieEie = den smarte måten å finansiere din bolig

LeieEie er en modell for boligfinansiering. Enkelt forklart leier du boligen for en periode. Deler av leien får du i rabatt dersom du kjøper ut boligen når leieperioden er omme.

Les mer
unge mennesker på gata

Ungdomsboliger til fastpris

Ungdomsboliger er rimeligere enn vanlige boliger, og de selges til fastpris. En unik mulighet for førstegangskjøpere. Er det flere kvalifiserte som søker om å kjøpe samme bolig, avgjøres det med loddtrekning.

Les mer
ung mann med is i ansiktet og gir tommel opp

DelEie for deg med en boligdrøm og litt egenkapital

Med DelEie kjøper du en bolig sammen med LeieEie AS, men du får den helt for deg selv. Når du får råd til det, kan du øke eierandelen – helt til du eier hele boligen selv.

Les mer
to jenter prøver caps i butikk

Enklere og billigere flytting

Vi har samlet en rekke fordeler for deg som er på flyttefot. Du kan bl.a. få gratis flytteforsikring, 2 % bonus på strøm og forsikringer, gratis innboforsikring (første mnd), opptil 25 % rabatt på utvask og lager – og mer!

Les mer
to unge mennesker ler

Over 50 medlemsfordeler!

Det er ikke bare når du kjøper bolig det skal svare seg å være Bate-medlem. Du får også rabatter og andre fordeler. Og det kommer stadig flere. Sjekk ut noen av dem under!

Odeon logo

15 % rabatt på kinobilletter

Du får 15 % rabatt på kinobilletter ved kjøp på nett eller i billettluken. Ta filmkvelden på Odeon Kino i Stavanger eller Sandnes!

Se fordelen
stavanger konserthus logo

Opplevelser i Stavanger Konserthus

Som Bate-medlem får du tilgang på billigere billetter på utvalgte arrangementer i Konserthuset.

Se fordelen
to jenter går med ryggen til

Se alle fordelene

Det er viktig å spare der man kan, når man planlegger å kjøpe bolig. Som Bate-medlem har du gode medlemsfordeler og kan spare masse!

Dine medlemsfordeler
illustrasjon sparegris

Spar bonus (penger) når du handler

Som Bate-medlem kan du få penger tilbake når du handler hos mange av våre samarbeidspartnere. Bonusen registreres automatisk når du handler. Oppspart bonus overføres enkelt til bankkontoen din.

Les hvordan!

Boligtips

Spørsmål og svar

Har du flere spørsmål?

Kundesenteret vårt er åpent mandag - fredag klokka 9 - 15.

Katalin Braathen Johansson, kunderådgiver i Bate
Bate kundeservice