jente på tur i park med hund

Start bonussparing

To enkle steg er det som skal til for å automatisk få bonus og spare penger når du handler hos medlemsfordelene dine.

Som Bate-medlem kan du spare penger på alt fra byggevarer og møbler til kino, bank, strøm, forsikringer og vinterdekk. Se alle dine medlemsfordeler.

1) Logg inn/registrer bruker på Min side eller i appen

Her oppgir du samme e-post eller mobilnummer du brukte da du ble medlem. Har du glemt det, eller vil ha hjelp til å lage en bruker på Min side, er det bare å ta kontakt med kundesenteret vårt.

2) Legg inn betalingskort/kontonummer

På "Min side" legger du inn ditt kort- og kontonummer. Bonus registreres automatisk når du handler hos våre partnere med registrert kort.

Logg inn og start bonussparing
Lyspære
Hva er bonus?

Har du hørt om Trumf? Som Bate-medlem får du bonus inn på din bonuskonto når du handler hos dine medlemsfordeler - akkurat på samme måte som med Trumf-bonus. Du har alltid oversikt over oppspart bonus, som du kan ta ut i kroner og øre, på Min side.

Dette er en superenkel måte å spare penger på når du handler! Se dine bonusavtaler her.

Lyspære
Utbetaling av bonus

Har du over 100 kroner på bonuskontoen din kan du overføre beløpet til en valgfri bankkonto. Det gjør du i Bate-appen eller på Min side på bate.no. Hvis du har aktivert en bruker og lagt inn betalingskort som i stegene over, har du koblet din bankkonto til din bonuskonto hos oss.

Bonus vil automatisk komme inn på din bonuskonto når du betaler med kortet.