Nye rekkehus og leiligheter fra Bate i Haugesund

Hurra - nye rekkehus og leiligheter i Haugesund!

I samarbeid med A. Utvik kommer vi straks ut med to spennende boligprosjekter i Haugesund. Først 16 lettstelte rekkehus på Kvala, så 24 knallkjekke leiligheter i sentrum.

Tekst: Cecilie Birkeland
Publisert: 14.2.2024

Bate i Haugesund

Bate-medlemmer har eksklusiv forkjøpsrett på de nye boligene, og får plukke ut sine favoritter før prosjektene kommer offisielt ut for salg.

Først ut – Gartnerihagen Kvala

Drømmer du om en liten hageflekk, grønne omgivelser og fine turmuligheter? Du vil gjerne også ha gangavstand til matbutikk, apotek og busstopp, så du slipper å sette deg i bilen for hvert minste ærend? Da bør du ta en titt på de nye rekkehusene våre på Kvala: Se alt om Gartnerihagen Kvala her

Utsikt fra rekkehus i Gartnerihagen Kvala

I Tittelsnesveien, hvor det tidligere stod et gartneri, skal vi etablere et lunt og trivelig nabolag. Vi skal bygge 16 rekkehus. Noen på to etasjer, andre med alt på ett plan. Lyse og trivelige inni, og enkle å vedlikeholde. Alle boligene har to bad/wc, moderne kjøkken og gode solforhold.

I Gartnerihagen Kvala parkerer du på et felles tun, med kort vei til boligen din. Det blir etablert trivelige park- og lekeområder, som sammen med naturen rundt skaper gode, trygge omgivelser for det nye nabolaget.

Lyspære
På forkjøpsrett fra 21. - 28. februar

Fra onsdag 21. februar kan Bate-medlemmer plukke ut sine favoritter i Gartnerihagen Kvala:

Slik fungerer forkjøpsretten

Er du ikke Bate-medlem?

Ikke noe problem! Meld deg inn for 300 kroner, så er du klar for å melde forkjøpsrett.

Bli medlem

Nye leiligheter i Haugesund sentrum

Det neste spennende boligprosjektet å se fram til i Haugesund, er Lebakken Torg. Elsker du livet i byen, med alt av opplevelser og servicetilbud like utenfor dørstokken, er dette den perfekte plassen for deg: Se alt om Lebakken Torg her

Lebakken Torg byr på 24 nye leiligheter i Haugesund sentrum

Lebakken Torg kommer like ved Haugesund stadion, og byr på 24 trivelige leiligheter i ulike størrelser. Bygget får totalt fem etasjer, med leiligheter fra andre til femte etasje. I første etasje legger vi til rette for dagligvarebutikk, så her får du virkelig kort vei til butikken!

Prosjektet kommer for salg i vår, men først får Bate-medlemmer plukke ut sine favoritter. Dato for forkjøpsrettperioden blir annonsert på prosjektets Bate-side og i nyhetsbrev. Meld gjerne interesse om du vil ha mer informasjon og bli varslet når forkjøpsrettperioden starter.

Bate boligbyggelag samarbeider med A. Utvik

I samarbeid med A. Utvik

Gartnerihagen Kvala og Lebakken Torg er utviklet av utbygger A. Utvik, som har over 100 års erfaring i å skape gode hjem på Haugalandet. Bate er med på eiersiden, og blir værende også etter at boligene står ferdig. Da bistår vi styrene i de nye borettslagene med blant annet regnskapsførsel, gjennomføring av generalforsamling – og andre oppgaver som må utføres for å sikre god drift i borettslaget.

Lebakken Torg - 24 nye leiligheter like ved Haugesund Stadion
Les også: Å bo i et borettslag

Her finner du ut alt som er verdt å vite om hvordan det er å bo i borettslag

Les artikkelen