mann og dame med pause i hagearbeidet

Her er 7 ting du kan gjøre i hjemmepåsken

Bypåske, øypåske, knauspåske – eller påskefjellet? Her er noen kjekke tips til deg som velger å være hjemme i påskeferien.

Tekst: Bate
Publisert: 21.3.2024

Påskeferien ligger for våre føtter, og for mange betyr det fjell, ski, snø og hytte.

Men mange tilbringer ferien i byen, og bruker tiden til å stelle på hjemmebane. Som Bate-medlem får du gode rabatter på blant annet vårens hagemøbler, oppussing og hageutstyr.

Se alle medlemsfordelene her.

1) Gjør klar uteplassen med årets hagemøbler ☀️

Nå har årets hagemøbler ankommet butikkene – gjør deg klar til våren! Hos Bohus finner du Norges mest spennende utvalg av hagemøbler, og Haukaas Møbler og Interiør har flotte skandinaviske håndverks- og designmøbler til uteplassen. Som Bate-medlem får du 5 % rabatt og 5 % bonus hos Bohus. Hos Haukaas får du 3 % bonus.

utemøbler med sjø i bakgrunnen

2) Bruk dagen på hagen 🌸

Påsken er den perfekte tiden til å planlegge og starte våren i lavlandet. Hos Selvåg gartneri får du som Bate-medlem alt til hagen og uteplassen med 3 % bonus på alt du handler.

mann i gartneri

3) Spar penger på oppussing 🖌️

Med opphold og påskesol i vente så kan det være en fin tid til å behandle terrassen, eller å oppgradere både utvendig og innvendig. Hos Nysted i Sandnes får Bate-medlemmer 10 % rabatt på ordinære varer og 3 % bonus. Hos Montér får du 5 % rabatt på ordinære varer og 5 % bonus på handelen.

børste terrasse


4) Påskekrim på øret

Visste du? Påskekrimmen er reddet med vår nyeste medlemsfordel! Nextory lar deg lese eller lytte til bøker når som helst og hvor som helst. Du får 6 uker gratis og 5 % bonus hver måned. Obs! Nye kunder får nå 8 ukers gratis prøveperiode - tilbudet varer ut påsken.

5) Kinodate?

Hva med en kinotur i påskeferien? Få en unik kinoopplevelse hos ODEON Kino. Som Bate-medlem får du 15 % rabatt på billetter. Kinobilletter kan enten kjøpes med rabattkode som du finner når du er innlogget på Odeon Kino sin fordelsside, eller i billettluken ved fremvisning av medlemsbeviset.

6) Sola Strand Hotel

Å ta påskeferie på Sola Strand Hotel er en fin opplevelse for liten og stor. Slapp av i vakre omgivelser langt borte fra hverdagens stress og nyt ekte påskestemning. Foretrekker du roligere omgivelser kan du besøke spaavdelingen. Som Bate-medlem får du 10 % rabatt og 5 % bonus.

Slik bruker du medlemsfordelene

For å benytte deg av medlemsfordelene må du være over 15 år og ha et gyldig medlemsbevis. Det finner du i Bate-appen og på Min side. For å få bonus må betalingskort registreres og ved rabatt må medlemsbevis fremvises.

Er du ikke medlem? Da kan du melde deg inn her. Medlemskapet koster bare 300 kroner i året, og gir deg en rekke gode medlemsfordeler.