glade mennesker og bate logo og den gule banken logo

Bate + Den Gule Banken = sant!

1. juni fikk alle Bate-medlemmer en rykende fersk fordel. Bate og Den Gule Banken, Sandnes Sparebank har gått sammen for å tilby bank- og finansielle tjenester til medlemspris.

Tekst: Joar Time
Publisert: 1.6.2023

En fordel som matcher

– Vi er til for medlemmene våre, og jobber hele tiden med å skaffe fordeler som kommer medlemmene våre til gode. Derfor er det svært gledelig å kunne tilby en solid partner som Den Gule Banken – en lokal og solid aktør som har en rekke spennende produkter både for unge og etablerte, sier Merete Eik, direktør i Bate.

Avtalen mellom Bate og Den Gule Banken gjør at medlemmer får spesielt gunstige låne- og sparevilkår.

– Det er fantastisk å få Den Gule Banken med i fordelsprogrammet. Som en fremoverlent organisasjon – med et sterkt omdømme og god kundetilfredshet – vil Den Gule Banken passe Bate sin profil som hånd i hanske. Dette er en avtale som vil begeistre mange Bate-medlemmer, sier leder for medlemsområdet i Bate, Hege Stiegler.

Se den nye medlemsfordelen.

Dedikert team til Bate-medlemmer

Den nye medlemsfordelen vil gi Bate-medlemmer gunstige avtaler på en rekke banktjenester, og skal alltid være bedre enn bankens ordinære betingelser for tilsvarende produkt/tjeneste. 

– Vi ønsker å utvikle gode medlemstilbud for medlemmene i Bate; det skal oppleves som en fordel både å være kunde hos Den Gule Banken og medlem i Bate. Derfor har vi også opprettet et eget rådgiverteam internt i banken for å ivareta Bate-medlemmene på best mulig måte. «Bate-teamet»vil ha hovedansvar for den daglige oppfølgingen av kunder, og alle kunder vil få en dedikert rådgiver. Eksisterende kunder som ønsker å gå over til Bate-betingelser kan velge å beholde sin tidligere rådgiver, sier Erik Kvia Hansen, direktør personmarked i Den Gule Banken.

erik kvia hansen profilbilde
Erik Kvia Hansen, direktør personmarked i Den Gule Banken.
Foto: Den Gule Banken, Sandnes Sparebank

Felles fokus på de unge i boligmarkedet

Bate har nylig lansert flere boligkjøpsmodeller, som LeieEie og DelEie, som er spesielt rettet mot unge boligkjøpere. Med Den Gule Banken på laget, vil de unge få flere gode kort på hånden i boligjakten.

–Vi vil, sammen med Bate, ha et spesielt fokus på de unge som skal ut i boligmarkedet. Vi tilbyr Bate-medlemmer gunstige lånebetingelser for førstehjemslån og Boliglån Ung, i tillegg til Bate BSU som er en egen sparekonto beregnet for aldersgruppen 18-34, med en meget gunstig sparerente, sier Kvia Hansen.

Den Gule Banken har betalt ut kundeutbytte 6 år på rad, og har bærekraft i fokus gjennom grønne boliglån, grønne låneordninger til landbruket, og gaveutdelinger til grønne formål gjennom eget gavefond.

– Det som kanskje er ekstra gledelig og en nyhet for alle Bate-medlemmene som er litt mer opptatt av en trygg og god banksparing, og ikke like opphengt i lånebetingelsene, er en egen Bate Sparekonto med meget gode betingelser og god fleksibilitet, sier Kvia Hansen.

Lyspære
Spesielt gunstige Bate-produkter

Betingelsene for Bate-medlemmer er alltid bedre enn bankens ordinære betingelser for tilsvarende produkt/tjeneste.

 • Bate Sparekonto
  Knallgod rente på bankens sparekonto. Ingen uttaksbegrensninger.
 • Bate BSU
  Boligsparing for ungdom som virkelig vil ha valuta for pengene.
 • Bate Førstehjemslån
  Bankens aller beste rente for deg som kjøper din første bolig.
 • Bate Boliglån Ung u/34 år
  God rente for alle under 34 år – uavhengig av om dette er din andre eller tredje bolig.
 • Andre Bate Boliglån
  Som Bate-medlem får du medlemspris på alle bankens boliglån.

Betingelsene på boliglån krever lønnsinngang og bruk av Den Gule Banken som hovedbank.

Se oppdatert prisliste

Samarbeid om medlemsaktiviteter

Samarbeidet vil ikke kun komme Bate-medlemmer til gode i rene kroner og øre.

– Bate og Den Gule Banken Sandnes Sparebank skal i samarbeid utvikle aktiviteter rettet mot medlemmene i form av arrangementer og andre tiltak. Vi har flere spennende ideer, så følg med i tiden fremover, sier Hege Stiegler i Bate.

– Her er det lokale krefter som samarbeider; begge parter er ambisiøse og tør å gå nye veier. Gjennom samarbeidet skal vi tenke nye tanker og utforske prosjekter som skal komme fellesskapet til gode, sier Erik Kvia Hansen i Den Gule Banken.

Lyspære
Dette må du gjøre for å få Bates nye bankavtale:

Den Gule Banken spanderer etableringsgebyret for Bate-medlemmer som vil flytte lånet over til Den Gule Banken. Banken har et dedikert rådgiverteam for Bate-medlemmer.

Interessert?

Ha ditt Bate-medlemskortnummer klart og ta kontakt med Den Gule Banken!

Kontakt Den Gule Banken