Vaktmesteren og gartneren fra Bate er kommet til Haugesund

Hei, Haugalandet – her er vaktmesteren og gartneren fra Bate!

Forrige uke inviterte vi våre gode kunder på Haugalandet til å være med og feire: Vaktmesteren og gartneren fra Bate har nemlig kommet til nordfylket.

Tekst: Cecilie Birkeland
Publisert: 6.11.2022

– Det har gått tre år siden vi etablerte oss i Haugesund, og kundelista har blitt stadig større. Derfor er vi veldig glade for at vi nå også kan tilby flere tjenester til kundene våre, forteller avdelingsleder Halfdan Krohn-Brekke ivrig.

Forrige uke ble vaktmesteren og gartneren i Bate offisielt introdusert for Bates kunder i nordfylket, under en hyggelig kundekveld på Hotel Maritim.

Hyggelig lag på Batekvelden 2022
Hyggelig lag på Batekvelden 2022
Nær 70 inviterte gjester var forrige uke samlet til en hyggelig kundekveld i Haugesund forrige uke.

Egen representant

Vaktmesteren fra Bate består i dag av mer enn 15 dyktige håndverkere og gartnere. Flere av dem har allerede vært i nordfylket for å gjøre større og mindre oppdrag, men nå får Bate også en fast, lokal vaktmester i Haugesund. I tillegg har boligbyggelaget inngått en samarbeidsavtale med Vaglid AS, for å ha kapasitet til å utføre enda flere oppdrag.

Rolf Bårdsen, driftsleder for Vaktmesteren og gartneren fra Bate, er godt fornøyd med utviklingen.

– Vi har allerede rukket å utføre en del oppdrag i samarbeid med Vaglid, og har latt oss imponere av deres faglige dyktighet og kreativitet. Sammen gir vi kundene våre i nordfylket et veldig godt tilbud når det kommer til vedlikehold og oppgradering av grøntområder, sier han, og legger til:

– At vi nå også får en egen vaktmester basert i Haugesund, betyr ekstra mye for oss. Det var veldig stas å få introdusere Ole Andreas Auestad, som begynner hos oss 1. desember, på kundekvelden. Med bred kompetanse og over 20 års erfaring, vil han kunne gi kundene våre den aller beste service framover.

Sveinung Bringedal fra Bate har innlegg på Batekvelden i Haugesund
Det ble en innholdsrik kveld, med alt fra underholdning til tips fra Bate og Vaglid. Her forteller Sveinung Bringedal fra Bate om noen av vedlikeholdsprosjektene boligbyggelaget har vært prosjektleder for de siste årene.