jente i bunad

(unpublished)Den perfekte konfirmasjonsgaven

Hvorfor ikke gi en konfirmasjonsgave som blir bedre for hvert år? Få 2 stk. kinobilletter med på kjøpet når du gir et Bate-medlemskap til konfirmanten*!

🎁Kjøp gavemedlemskap

*Bruk kampanjekoden "konfirmasjon22" når du fyller ut innmeldingen. Tilbudet gjelder kun ved kjøp av medlemskap til konfirmanter. Du kan beholde billettene selv eller gir de sammen med medlemskapet.

Hvorfor kjøpe gavemedlemskap til konfirmanten:

nøkkel illustrasjon

1) Enklere vei til egen bolig

Jo tidligere man blir medlem, jo bedre. Den dagen konfirmanten skal kjøpe seg bolig, vil han/hun nemlig få forkjøpsrett på over 90 000 boliger over hele landet og det er ofte ansiennitet som avgjør hvem som får boligen til slutt.

jente illustrasjon

2) Gratis frem til fylte 20

Bate-medlemmer betaler ingen årskontingent helt til man fyller 20 år. Du som kjøper betaler altså kun 300 kr for selve medlemskapet, og konfirmanten velger selv om han/hun vil fortsette å være betalende medlem etter fylte 20.

sparegris illustrasjon

3) Bonus- og rabattavtaler

Bate-medlemmer sparer bonus og får rabatter når de handler hos over 50 av våre samarbeidspartnere. Kino, sportsutstyr, klær og førerkort er bare noen av kategoriene man sparer penger på.

kronestykke illustrasjon

4) Kun 300 kr

Du betaler kun 300 kr for et gavemedlemskap til konfirmanten. Dette er vel en liten pris å betale for at du en gang i fremtiden kan si at du hjalp han/hun inn på boligmarkedet?

Lyspære
Usikker på om konfirmanten allerede er medlem?

Dersom navn og fødselsdato til den du melder inn er identisk med det som er registrert på et nåværende medlem, vil det ikke være mulig å gjennomføre kjøpet.

Vi gjør også en dobbeltsjekk i våre systemer ved innmelding, for å være sikre på at den du har meldt inn ikke allerede er Bate-medlem.

Kjøp gavemedlemskap her

Nyttig å vite om gavemedlemskap

– Et medlemskap i Bate gir ungdommen fordeler den dagen de skal kjøpe sin første bolig.

For Dagny Helen er det ingen tvil om hva som er den smarteste konfirmasjonsgaven. Les hvorfor, under.

gavekort

Her kan du laste ned kort som kan gis med gavemedlemskapet

Gavekortet kan du printe ut og gi til konfirmanten når du gir gaven.

Last ned her