Et medlemskap i Bate gir ungdommen fordeler den dagen de skal kjøpe sin første bolig. Det er flere som har fått et gavemedlemskap i boligbyggelag av Dagny Helen. Og det er ekstra kjekt når det er gratis å være Bate-medlem til man fyller 20 år.

- De første jeg ga medlemskap til var bestevenninna mi sine tre barn, jeg tror faktisk to av de fikk brukt forkjøpsretten når de skulle kjøpe bolig, sier Dagny Helen. 

Gi et gavemedlemskap til konfirmanten.

 

Meld deg inn tidlig og spar ansiennitet

Nå har Dagny Helen også skaffet sønnen et medlemskap i boligbyggelag og håper han kan kjøpe seg en bolig etterhvert. Hun synes det er viktig å få et medlemskap tidlig slik at man kan spare ansiennitet. Jo lengre ansiennitet man har jo sterkere stiller man i en budrunde.

- Og tenk hvis du får et medlemskap til dåpen, det er jo enda bedre, sier hun. 

Det er mange fordeler med å være medlem, Storby-samarbeidet gir Bate-medlemmer forkjøpsrett på om lag 90 000 boliger i de største byene i Norge. I tillegg får man gode rabatter og bonuser som kan brukes etter at man har fylt 15 år. Det gjør at du raskt kan spare inn medlemskontingenten på 300 kroner når du har fylt 20 år.