liten jente med julekjole

Julegaven som blir mer verdifull for hvert år

Hvert år gis det 600 Bate-medlemskap i gave, og det er ikke uten grunn.

Tekst: Kristian Ekeland
Publisert: 29.11.2021

Okey, vi kan være enige i at en gavemappe fra Bate ikke er det som skaper mest entusiasme hos pakkeåpneren på julaften. Langt mer trygge er vi derimot på at vedkommende vil få mye glede av gaven i årene som kommer – les hvorfor under!

Lyspære
📢Spesialtilbud på gavemedlemskap

Vi spanderer to kinobilletter på deg hvis du gir noen et gavemedlemskap til jul - kun 300 kr!

Få tilbudet her

Kan gi enklere vei til egen bolig

La oss komme til poenget – hvorfor sier vi at et Bate-medlemskap blir bedre med årene, akkurat som en viss alkoholholdig drikke? Det hele dreier seg om begrepene ansiennitet og forkjøpsrett:

Si at du gir et gavemedlemskap til et barn som feirer sin første jul i år. Om 25 år har barnet blitt voksen, og kaster seg ut i et tøft boligmarked. Med en så lang medlemsansiennitet vil han/hun stå langt fremme i køen dersom vedkommende melder forkjøpsrett på en av Bates 90 000 boliger over hele landet.

Akkurat slik Sunniva (28) gjorde, da hun kjøpte sin første bolig.

Forkjøpsretten gir nemlig en enklere inngang på boligmarkedet – man slipper blant annet å delta i budrunden. Kanskje er det nettopp deg personen retter en ekstra takk til etter sitt livs investering?

Gaven som passer for alle aldre

Et gavemedlemskap i Bate er ikke bare midt i blinken for den yngre garde som en dag skal inn på boligmarkedet. Du har kanskje hørt om fordelsprogrammet vårt, med over 50 bonus- og rabattavtaler hos kjente merkevarer?

Her kan vårt flotte medlem Roar være en inspirasjon. Han sparte nemlig over 70 000 kr på oppussingen ved å bruke Bate-fordelene.

pappillustrasjoner av mennesker i alle aldre
Gammel som ung, et Bate-medlemskap kan gis til alle!

I fordelsprogrammet sparer du penger på alt fra tannlege, boliglån og forsikringer, til hvitevarer, opplevelser og møbler. Bohus, Montér, Sport1, Dekk1, Kongeparken og Fretex er bare noen av merkenavnene vi samarbeider med.

Hva koster det egentlig?

Det koster 300 kr å gi et Bate-medlemskap. Husk at man ikke betaler medlemskontingent før fylte 20 år.

Dersom du kjøper gavemedlemskap i november eller desember, spanderer vi også årskontingenten på mottakeren påfølgende år, uansett alder på den du kjøper til. Du trenger derfor ikke være redd for at mottakeren av gaven skal få en regning fra oss med én gang.

Lyspære
Dette får man som Bate-medlem
  • Forkjøpsrett på over 90 000 boliger over hele landet (12 000 i Rogaland)
  • Over 50 rabatt- og bonusavtaler hos kjente butikker og leverandører
  • Medlemsmagasin med kjekt lesestoff fire ganger i året
  • Tilgang på utleieboliger i norske studentbyer
  • Invitasjoner til medlemsarrangementer og konkurranser
Kjøp gavemedlemskap her