Hege Stiegler mener gavemedlemskap i bate er den perfekte juelgaven
Medlemssjefen i Bate gir ut gratisbilletter til alle som kjøper gavemedlemskap.
Foto: Marianne Helgesen

Hege er sikker i sin sak – dette er årets gavetips

I år byr medlemssjefen til Bate på en ekstra god deal for de som legger et Bate-medlemskap under juletreet.

Tekst: Kristian Ekeland
Publisert: 8.11.2023

Flere ser verdien av å gi medlemskap

Vi møter Hege Stiegler på kontoret på Mariero, der mye av arbeidsdagen hennes går med til å skaffe Bate-medlemmer gode fordeler og opplevelser. Lederen for medlemsområdet går inn i julemåneden med et bredt smil om munnen – ikke uten grunn.

– Vi får veldig mange nye medlemmer om dagen, og en stor del er gavemedlemskap. Det gjør meg stolt, for det viser at vi klarer å levere et godt produkt, sier en fornøyd Stiegler.

– Antallet medlemmer og ikke-medlemmer som ser verdien av å kjøpe et Bate-medlemskap til noen de er glad i bare øker. I fjor solgte vi over 600 gavemedlemskap i førjulsperioden, noe som var en stor økning fra året før, forteller hun.

Aldri har vi hatt et så bra innmeldingstilbud som nå.
Stiegler om ekstragaven man får ved kjøp av gavemedlemskap.

Hege legger til at trenden har fortsatt i 2023:

– Det gis faktisk enda flere gavemedlemskap i år enn på samme tid i fjor – utrolig kjekt!

Lyspære
Kampanje: Julegaven som passer for alle

Kjøp et Bate-medlemskap til noen du er glad i – stor eller liten – og få to gratis Kongeparken- eller kinobilletter med på kjøpet!

Les mer

To gaver – betaler kun for én

Hva tror du er grunnen til at stadig flere velger å gi nettopp denne julegaven?

– Jeg tror folk ser verdien av det å være Bate-medlem. At det på lang sikt kan gi en fordel på boligmarkedet gjennom forkjøpsretten. Og på kort sikt gjennom kostnadsbesparende avtaler. Jeg pleier å si at det gir mening å gi en gave med mening.

– I tillegg er det ikke til å stikke under en stol at vi har et fantastisk kampanjetilbud til de som kjøper et gavemedlemskap nå før jul. Det koster kun 300 kr, og du får to valgfrie Kongeparken- eller kinobilletter med på kjøpet! Et så bra innmeldingstilbud har vi aldri hatt før, røper Stiegler.

Bate-medlemskap og billetter
Nå får du to kino- eller Kongeparken-billetter når du melder noen inn i Bate.

Stiegler trekker også frem en tredje faktor hun tror er avgjørende for at flere pakker inn en rød Bate-konvolutt med til- og fra-lapp.

– Flere har kanskje blitt obs på at den som mottar medlemskapet slipper å betale årskontingent før vedkommende er 20 år. Kjøper du eksempelvis et medlemskap til noen på 5 år, har han eller hun spart 15 års ansiennitet før første kontingent sendes ut, avslutter en smørblid medlemssjef.