hender på et tastatur

Nå kan styret sende ut e-post og SMS

Egen e-post for styret er nå klar i Styreportalen. Alle i styret kan enkelt samhandle og få oversikt over kommunikasjonen med beboerne.

Tekst: Bate
Publisert: 28.11.2019

Via en egen e-postadresse kan hele styret få tilgang til samme e-post via Styreportalen. Slik kan man sende, behandle og motta e-poster på en enklere og mer oversiktlig måte.

Skille styrearbeid fra privat

- Med en felles styre e-post slipper styremedlemmene å blande private e-poster med e-poster som gjelder boligselskapet. Alle i styret kan enkelt svare på henvendelsene som kommer på e-post, sier rådgiver Roar Egeland i Bate.

E-post for styret er gratis å opprette og bruke. SMS har en kostnad på 60 øre pr SMS som sendes ut.

Det er mulig å legge inn sin egen e-post i Styreportalen, men husk at hele styret da får tilgang til din private e-post. Bate fraråder derfor å gjøre dette. Hvis styret allerede har en e-post så kan denne legges inn. Da vil e-posten også være tilgjengelig utenfor Styreportalen for de som har passordet.

Nytt menypunkt

Disse nye funksjonene finner du under menypunktet «Kommunikasjon» helt til høyre i menyen i styreportalen. Fra her kan du også sende SMS til boligeierne. Når dere sender e-post eller SMS kan dere velge kontakter fra eiere, leietakere, styret og deres egne kontakter. For å oppdatere kontaktinformasjonen på eiere går dere inn på «Vårt borettslag» / «Vårt sameie» og «Andelseiere og Andeler» / «Seksjonseiere og Seksjoner». Deres egne kontakter finner dere under menypunktet «Kontakter».

I tillegg vil dere kunne lage oppslag på «Oppslagstavlen» som kan vises på Min Side Epost hvor alle eierne kan lage sin egen bruker. Foruten oppslagstavlen kan eierne finne informasjon om blant annet sin boenhet, felleskostnader og forsikringsavtalen. Min Side er også knyttet til medlemskapet i Bate og Styreportalen for de som medlem i Bate og/eller dere som sitter i styret.

Mange fordeler

Felles e-post for styret gjør det også enklere for kommende styreledere og -medlemmer.

- Så lenge e-postene lagres og merkes med etiketter er det enkelt for fremtidige styremedlemmer å finne tidligere kommunikasjon angående saker som blir tatt opp.

Lurer du på noe knyttet til e-post og SMS fra styret, eller vil du at vi skal opprette en egen e-postadresse for styret? Ta kontakt med din rådgiver i Bate!