Hyttetelt i BateLodge
Splitter nye hyttetelt i Kongeparkens BateLodge.
Foto: Kongeparken

Bate blir en del av et nytt hyttefelt – i Kongeparken!

Like før sommeren inngikk Bate og Kongeparken et samarbeid som gjør oss til hovedpartner i det splitter nye hyttetelt-feltet i parken, BateLodge, de neste fem årene!

Tekst: Kristian Ekeland
Publisert: 30.7.2021

Hyttetelt som ikke er telt… Eller?

Hva er et hyttetelt, tenker du kanskje? Joda, det skal vi fortelle deg. BateLodge består altså av 10 separate hyttetelt á 40 kvm, som er utstyrt med både innlagt vann, kjøkken, bad, soverom og balkong.

Innpakningen av hytteltene består av en kombinasjon av teltduk og vanlig tømmer. For det blotte øyet ser og føles det nok litt ut som en tradisjonell og koselig hytte, og ikke det man gjerne forbinder med et vanlig telt.

Lyspære
Rabatt på BateLodge

Bate-medlemmer får 10 % rabatt på bestilling av opphold i BateLodge. Hyttene er dessverre utsolgt for 2021-sesongen.

BateLodge ligger midt i hjertet av Kongeparken. Fem av hyttene ligger i en fjellside med nydelig utsikt over parken, mens de resterende fem ligger ved et lite, koselig vann. Grunnlaget for beplantning og annen utforming av hyttefeltet ble lagt like rundt åpningen, og vil bokstavelig talt slå ut i full blomst neste sommer.

Stor pågang

Responsen på BateLodge har vært enorm, og hyttene ble tidlig fullbooket for hele sommersesongen. Tilbakemeldinger fra besøkende tyder på at en overnatting i parken og alt som følger med virkelig er en opplevelse for livet, både for store og små.

Ett opphold i BateLodge inkluderer:

  • 1-natts overnatting i hyttetelt for fire (maks. fem) pers.
  • To-dagers billett til Kongeparken
  • Frokost og middag
  • Unike tilleggsaktiviteter utenfor parkens åpningstider
innvendig hyttetelt og balkong i BateLodge
Gjestene trives i BateLodge!

Fornøyde gjester og medlemmer

Leder for medlemsområdet i Bate, Hege Stiegler, har vært svært delaktig i prosessen med å lande BateLodge-avtalen. Hun sier det var noen hektiske uker før alt gikk i boks, men er storfornøyd med resultatet.

- Selv om Kongeparken har planlagt hyttefeltet lenge, kom ikke Bate inn i prosessen som hovedpartner før noen måneder i forkant av sesongåpningen. Det har gått slag i slag for å få alt klart, men knallhard jobbing fra alle involverte gjorde at vi kom i mål.

- Responsen fra gjestene og våre medlemmer etter å ha besøkt BateLodge har vært veldig god, og ingenting gjør oss mer glad enn det!

Fire telthytter i BateLodge
Leder for medlemsområdet i Bate, Hege Stiegler, er strålende fornøyd med responsen på BateLodge.

- Attraktiv medlemsfordel

- Hva var grunnen til at dere ønsket å gå inn som hovedpartner i BateLodge?

- Dette er det flere grunner til. For det første skal Bate i det store og hele være til for våre medlemmer, og da er det viktig å tilby medlemsfordeler som er attraktive. Vi visste fra før av at Kongeparken var en populær medlemsfordel, og ved å bli hovedpartner i BateLodge får nå medlemmene våre i tillegg 10 % rabatt ved bestilling av hytteteltene, sier en entusiastisk Stiegler.

Lyspære
Medlemsfordeler i Kongeparken

(ordinære priser i parentes)

  • Dagskort: 309 kr (429 kr)
  • Sesongkort: 749 kr (999 kr)
  • BateLodge: 10 % rabatt
  • BrumleCamp: Fra 2999 kr (3399 kr)

- Det er også utrolig spennende å få frontet merkevaren vår i en fornøyelsespark av Kongeparkens kaliber. Her kommer det besøkende fra hele landet, og det gir oss en stor mulighet til å bygge kjennskap både lokalt og nasjonalt.

Hytteteltene har nemlig et skikkelig Bate-preg over seg. Her finner du blant annet massevis av Bate-giveaways samt medlemsmagasinet Ditt Bate. Og, ikke minst; alle hyttene er faktisk navngitt etter ulike Bate-borettslag som Fridas Hage, Tuftene og Haugtussa.

- I tillegg synes vi at konseptet ligger veldig nært vårt kjerneområdet, som er boligbygging. Gode bomiljø er også viktig for oss, og det må kunne sies at et bomiljø midt i Kongeparken ikke er å forakte, avslutter Stiegler med et smil.

Les mer om BateLodge på Kongeparkens nettside.