Bates strømavtale

Spar penger på strøm

Bates strømavtale er eksklusiv for medlemmer, og en av de beste medlemsavtalene på markedet. Avtalen leveres av Polar Kraft, en trygg strømleverandør med Norges beste kundeservice.

🚿 Bruk strøm når du vil – ikke når du må

Det er viktig å ha en trygg og stabil strømleverandør. Med vår medlemsfordel fra Polar Kraft får du 2 % bonus på hele strømforbruket, og en avtale som gir deg en lik strømpris time for time – hele måneden. Du kan med andre ord dusje og bruke tørketrommelen når du vil, ikke når du må.

⚡ Dette er Bates strømavtale

Bates strømavtale gir deg bonus tilbake på strømforbruket ditt. Enda bedre enn tidligere avtale: bonusen regnes ut før strømstøtten er trukket fra – mer penger tilbake til deg!

  • 2 % bonus hver måned
  • Bonus regnes ut før strømstøtten er trukket fra
  • Blanding av spotpris og prissikring (se mer i den blå faktaboksen under).
  • Samme strømpris hver time, hver dag hele måneden.
  • Fastbeløp 39 kr/md
  • Full oversikt over forbruk og kostnader i egen APP.
Les mer og få Bates strømavtale

Lyspære
Noen spørsmål og svar

Blanding av spotpris og prissikring - hva er det?

Bates strømavtale er en blanding mellom spot og prissikring. Prinsippet er det samme som benyttes for store industrikunder. Vi kjøper inn i store strømvolum, forvalter volumet basert på utsiktene fremover og kombinerer dette med spotprisen i ditt prisområde.

På denne måten får du samme strømpris hver time, hver dag hele måneden – og målet er å unngå variasjonene og de høye toppene som en rendyrket spotprisavtale kan gi.

Lønner det seg å ha denne avtalen?

Hva du betaler i strøm avhenger av flere faktorer, og det er derfor vanskelig å gi et klart svar her. Det vi kan si, er at avtalen passer ypperlig for deg som vil bruke strøm når du selv vil, og legge mindre tid i å planlegge strømbruken ut fra strømprisen. Vi kan også med trygghet si at avtalen er meget konkurransedyktig sammenlignet med ordinære spotprisavtaler.

På denne siden finner du historiske priser for Bates strømavtale, så kan du selv sammenligne med din nåværende strømavtale. Husk å ta høyde for Bate-bonusen som trekkes fra, dette vil redusere strømkostnaden din.

Du kan også sende dine tre siste strømfakturaer til bate@polarkraft.no, så får du en ærlig prissammenligning innen kort tid. 

Hva om jeg har den tidligere medlemsfordelen på strøm hos Lyse?

Denne strømavtalen tilbys ikke lenger. Dersom du ikke tegner ny strømavtale vil du automatisk bli satt over på en annen avtale hos Lyse, men du vil ikke lenger motta Bate-bonus.

Andre relevante fordeler