Far og datter sitter i et telt med lys
Bate Strøm levert av Polar Kraft
2%
bonus på strømforbruket
Regnes ut før strømstøtten er trukket fra.
Kampanje: 300 kr i velkomstbonus
bestill innen 10. april

Bates strømavtale

Spar penger på strøm

Til info: Vår forrige medlemsavtale på strøm med Lyse utløper 1. mars, og kan ikke lenger bestilles.

Nyhet! Bates strømavtale er eksklusiv for medlemmer, og en av de beste medlemsavtalene på markedet. Avtalen leveres av Polar Kraft, en trygg strømleverandør med Norges beste kundeservice.

⚡ Dette er Bates strømavtale

Bates strømavtale gir deg bonus tilbake på strømforbruket ditt. Enda bedre enn tidligere avtale: bonusen regnes ut før strømstøtten er trukket fra – mer penger tilbake til deg!

  • 2 % bonus hver måned og 300 kr i velkomstbonus (trekkes fra på første regning fra Polar Kraft)
  • Bonus regnes ut før strømstøtten er trukket fra
  • Blanding av spotpris og prissikring (se mer i den blå faktaboksen under).
  • Samme strømpris hver time, hver dag hele måneden.
  • Fastebeløp 39 kr/mnd
  • Full oversikt over forbruk og kostnader i egen APP.
Les mer og få Bates strømavtale

Lyspære
Noen spørsmål og svar

Blanding av spotpris og prissikring - hva er det?

Bates strømavtale er en blanding mellom spot og prissikring. Prinsippet er det samme som benyttes for store industrikunder. Vi kjøper inn i store strømvolum, forvalter volumet basert på utsiktene fremover og kombinerer dette med spotprisen i ditt prisområde.

På denne måten får du samme strømpris hver time, hver dag hele måneden – og målet er å unngå variasjonene og de høye toppene som en rendyrket spotprisavtale kan gi.

Lønner det seg å ha denne avtalen?

Hva du betaler i strøm avhenger av flere faktorer, og det er derfor vanskelig å gi et klart svar her. Det vi kan si, er at avtalen passer ypperlig for deg som vil bruke strøm når du selv vil, og legge mindre tid i å planlegge strømbruken ut i fra strømprisen. Vi kan også med trygghet si at avtalen er meget konkurransedyktig sammenlignet med ordinære spotprisavtaler.

På denne siden finner du historiske priser for Bates strømavtale, så kan du selv sammenligne med din nåværende strømavtale. Husk å ta høyde for Bate-bonusen som trekkes fra, dette vil redusere strømkostnaden din.

Du kan også sende dine tre siste strømfakturaer til bate@polarkraft.no, så får du en ærlig prissammenligning innen kort tid. 

Hva om jeg har den tidligere medlemsfordelen på strøm hos Lyse?

Denne strømavtalen utløper 10. april. Dersom du ikke tegner ny strømavtale vil du automatisk bli satt over på en annen avtale hos Lyse, men du vil ikke lenger motta Bate-bonus.

Andre relevante fordeler