Logo Vågsbygd Sentrum
Nye boliger

Vågsbygd Sentrum

Vågsbygd sentrum, Kristiansand
Størrelse
36 - 128 m2
Soverom
1 - 4
Kjøpspris
2 500 000 - 9 500 000,-

Tredje og siste byggetrinn i populære Vågsbygd Sentrum er nå for salg. Her kan du velge mellom hele 49 leiligheter fordelt på to bygg:

Hus 3 består av 37 leiligheter fra 36 - 115 kvm, fordelt på fem etasjer.

Se leilighetene i Hus 3

Hus 4 består av 12 leiligheter fra 40 - 128 kvm, fordelt på fire etasjer.

Se leilighetene i Hus 4

Se alle detaljer om boligene i prospektet:

Les prospekt

Gode hjem

I Vågsbygd Sentrum får du en leilighet med god standard uten pristillegg. Alle boligene har smarte planløsninger og gode, solrike uteplasser. Du får blant annet med kjøkken- og baderomsløsning fra Strai kjøkken, og 1-stavs, hvitpigmentert eikegulv.

Se boligvelger

Koselig og praktisk

Boligene kommer like over gata for Amfi Vågsbygd, så her får du kort vei til butikk og andre servicetilbud. Du finner også bussmetro like ved.

Spennende arkitektur signert det prisbelønte arkitektfirmaet Helen & Hard, og miljøvennlig utførelse i tre, får dette boligprosjektet til å skille seg ut fra mange andre. Mellom byggene kommer det en koselig park med stort og trivelig lysthus - et hyggelig sted å samles og bli kjent med nye naboer.


Samarbeidsprosjekt

Bico logo

Vågsbygd Sentrum er utviklet av Bico, som har inngått samarbeid med Bate om forkjøpsrett* til medlemmer og forretningsførsel for borettslaget når beboerne flytter inn.

*Medlemmer hadde forkjøpsrett fra 28. februar - 10. mars 2023


Slik fungerer forkjøpsretten

Fra 28. februar - 10. mars kl. 12 var det forkjøpsrett for Bate-medlemmer på byggetrinn 3. Det gav medlemmer anledning til å velge ut sine favorittleiligheter før prosjektet ble lagt ut for salg.

Les mer om hvordan forkjøpsretten fungerer her

Bli medlem

Nabolaget

Prosjektet ligger midt i pulserende Vågsbygd, et steinkast fra Vågsbygd Senter og en rusletur fra sjø og strand, skog og hei.

Bate er med i det lange løp

Kunderådgiver fra Bate

Vågsbygd Sentrum er utviklet av Bico, som har inngått samarbeidsavtale med Bate om å tilby forkjøpsrett til medlemmer og forretningsførsel til borettslaget. Det betyr at når boligkjøperne har overtatt bygget, blir Bate igjen for å hjelpe styret med å drifte borettslaget på best mulig måte. Vi hjelper blant annet med regnskapsføring, gjennomføring av generalforsamling og rådgivning i forhold til vedlikehold.

Hva vil det si å bo i et borettslag?

Illustrasjon av borettslag

Vågsbygd Sentrum blir organisert som et frittstående borettslag - en trygg og god boform som gir stabilitet og forutsigbarhet for deg som boligeier.

I et borettslag eier du bygningen sammen med naboene dine. Når du kjøper bolig, kjøper du en andel av borettslaget. Du blir andelseier, får enerett til din bolig, og rett til å bruke fellesarealene sammen med de andre beboerne.

Borettslagsloven setter noen begrensninger for utleie. Det gjør at borettslag ofte har en mer stabil beboermasse, som oftest består av boligeierne selv.

Siden borettslaget har felleslån, trenger du kun å finansiere innskuddet selv når du kjøper bolig i Vågsbygd Sentrum. Det er flere fordeler med felleslån. Siden lånerammen er større, får en ofte gunstigere betingelser på et felleslån enn personlige lån. I tillegg kan lånet utvides dersom borettslaget senere bestemmer seg for å gjøre en større investering (for eksempel i forbindelse med nødvendig vedlikehold). Det betyr at dere kan fordele kostnadene over tid.

Har du romslig økonomi og ønsker å slippe og betale på et felleslån? Ikke noe problem! I Vågsbygd Sentrum får du tilbud om individuell nedbetaling av fellesgjeld. Her kan du lese mer om hvordan individuell nedbetaling, en såkalt IN-ordning, fungerer.

Ta kontakt

Ta gjerne kontakt med prosjektets meglere for mer informasjon.

Frederik Haugland Jacobsen, DNB
Frederik Haugland Jacobsen
Megler, DNB
Christian Forum, DNB
Christian Forum
Megler, DNB
Christiane Storm Jørgensen, Bico
Christiane Storm Jørgensen
Kundeveileder, Bico

Nyheter

Flere boliger fra Bate