folk i hagen

Vi har passert 60 000 medlemmer

Over 3000 nye medlemmer fant i fjor veien til Bate. Rogalands største boligbyggelag har nå passert 60 000 medlemmer.

Tekst: Joar Time
Publisert: 2.3.2023

Vi bestemte oss for å gjøre litt ekstra stas på den som ble medlem 60 000. Slik endte vi på døra til Emily (4) i Sandnes som fikk sin første "Bate-bolig".

Se video: Hurra – vi har fått 60 000 medlemmer:

Forkjøpsrett og andre fordeler

Bate hadde en medlemsvekst på 3,9 prosent sammenlignet med året før.

– I fjor fikk vi 3007 nye medlemmer, det er nesten 12 nye medlemmer hver arbeidsdag i 2022, sier Hege Stiegler, medlemssjef i Bate, og legger til:

– Det er kjekt at så mange ser verdien av å være medlem. Vi skal fortsette å være tett på medlemmene og jobbe for flere nyttige, bærekraftige og lønnsomme fordeler som gir verdi både i hverdagen og i helgen. I år vil vi også jobbe mer målrettet for å nå de yngre medlemmene enda bedre med relevante fordeler, sier hun.

Populære fordelsprogram

For mange er forkjøpsretten til over 90 000 boliger en viktig grunn til å være medlem i Bate. I tillegg kan medlemmene benytte seg av et omfattende medlemsprogram med faste rabatter og fordeler. Bate tilbyr også LeieEie som senker terskelen til boligmarkedet for boligkjøpere som mangler egenkapital.

– Vi ser at medlemsfordeler som rabatter på kultur, interiør og byggevarer er en viktig grunn til at man blir medlem, sier Stiegler.

Blant de mest populære medlemsfordelene i fjor finner vi blant annet Montér, Bohus, Haukaas Møbler, ODEON kino og Kongeparken. I 2023 har vi allerede utvidet fordelsprogrammet med PetXL, Bates strømavtale og rabatterte billetter til Mablisfestivalen i Stavanger.