Par som flytter - Bates flyttefordeler
Foto: Anne Lise Norheim

En hjelpende hånd når du flytter

– Vi håper dette kan bidra til at medlemmer får en enklere og billigere flytteprosess.

Tekst: Kristian Ekeland
Publisert: 22.6.2022

Bli kjent med Bates flyttefordeler

Ordene kommer fra leder for medlemsområdet i Bate, Hege Stiegler. Engasjementet lyser av ansiktet hennes når hun forteller om Bates flyttefordeler; en samling av rabatt-, bonus- og gratisavtaler relevante for deg som er på flyttefot.

– Mange har behov for ulike tjenester når de flytter. Bare tenk på hvor mye som skal gjøres ved flytting fra en enebolig til en annen! Utvask, bæring, transport, lagring, nye møbler, hvitevarer og interiørartikler – det kan fort bli overveldende i en travel hverdag, sier Stiegler.

Hege Stiegler leder for medlemsområdet i Bate
Hege Stiegler lever for å levere gode fordeler og løsninger for medlemmer.
Foto: Marianne Helgesen

Bate har allerede et stort fordelsprogram, men så at det var behov for å kategorisere fordelene bedre for de som er på flyttefot.

– Vi ønsket å gi våre medlemmer en enklere oversikt over hvilke fordeler de har når de skal bytte hjem. Derfor opprettet vi siden bate.no/for-deg/flyttefordeler. Her finner du rabatt- og bonusavtaler innenfor et stort spekter av flyttetjenester, men også i andre kategorier som bank, forsikring, oppussing og strøm.

– Visste du forresten at 50 % bytter strømleverandør når de bytter bolig, skyter Stiegler inn.

Vi ønsket å gi våre medlemmer en enklere oversikt over hvilke fordeler de har når de skal bytte hjem.
Hege Stiegler, Leder Medlem, Bate.

Noen fordeler er også gratis, som flytteforsikring fra If. Alle leverandørene i Bates Flyttefordeler er samarbeidspartnere av Bate, og anerkjente på sitt område.

Påminnelse ved flytting

Ting går fort i glemmeboka, og det er ikke alltid like lett å huske på Bate-fordelene sine – spesielt ikke i en travel flytteprosess. Derfor gir Bate en «heads-up» til medlemmer som flytter.

– Vi sender ut informasjon om flyttefordelene på e-post til medlemmer vi kan kommunisere med når de melder flytting. Slik håper vi å kunne bidra til at de sparer noen kroner på tjenester de ellers kanskje ville betalt fullpris for.

Lyspære
Dette er Bates flyttefordeler
  • Samling av medlemsfordeler relatert til flytting
  • Består av rabatt-, bonus og gratisfordeler
  • Tilbys i samarbeid med Bates partnere

👉Se Bates flyttefordeler her.

Hun håper også at økt kunnskap om flyttefordelene kan bidra til at flere medlemmer får øynene opp for resten av fordelsprogrammet til Bate.

– Forhåpentligvis vil en slik påminnelse også øke kjennskapen til de øvrige fordelene du har som Bate-medlem, som i dag teller omkring 50 stykker, avslutter Stiegler.