Smilende dame fra Bate
Hjelp til utbyggere

Advokattjenester

Våre advokater er spesialister på eiendomsrett, boligrett, plan- og bygningsrett, og kan bistå deg som utbygger gjennom hele prosjektløpet.

Vi hjelper deg fra en tidlig fase, gjennom tomtekjøp og sikring av rettigheter, og videre til tomten skal reguleres. Vi sørger for at søknadene dine inneholder informasjonen de trenger for å få prosjektet godkjent innen rimelig tid.

Skal prosjektet etableres som sameie eller borettslag? Og hvordan skal eiendommen seksjoneres? Bør det etableres en velforening eller et sameie på fellesområdene? Vi forklarer deg i detalj hva de ulike valgene vil si, og hjelper deg å finne den beste eieformen for ditt prosjekt.

Skulle det oppstå konflikter med involverte aktører, naboer eller andre interessenter, er Advokaten fra Bate en god sparringspartner – og kan ved behov også bistå i rettslige prosesser.

Hos oss får du et profesjonelt team, hos en leverandør som også kan bistå med praktisk tilrettelegging, forretningsførsel og mer. Som boligbyggelag kjenner vi utbyggernes utfordringer bedre enn de fleste, og brenner for å skape gode sluttresultater.


Har du lyst til å vite mer?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Endre Hjelmeland, salgsansvarlig i Bate

Endre Hjelmeland, salgsansvarlig
endre.hjelmeland@bate.no / 95 46 70 86