Maudland

Hommersåk, Sandnes
Pris 1 995 000 - 2 395 000,-
Størrelse 49–68 m2
Soverom 1–2
Ledige leiligheter 24 av 24 leiligheter ledige Gå til leilighetsoversikt
Visning Kontakt megler for visning.
Trond Kristoffersen 450 07 761 tk@aktiv.no

Geir Helgeland 450 07 762 gh@aktiv.no

Klar for å kjøpe ditt eget?

Det er noe eget – det der å eie sitt eget. Men det er jammen ikke alltid like lett å få til, hvis markedsprisene ikke står i stil med egenkapitalen. Når Bate nå planlegger 24 nye selveierleiligheter på Maudland i Sandnes, tenker vi litt ekstra på deg som skal kjøpe bolig for første gang. 

Klar for å brette opp ermene og spare penger?

Har du tid, lyst og kanskje noen gode hjelpere, kan du spare opp til 90 000 kroner ved å gjøre litt av arbeidet selv: Sparkle og male innendørs, legge parkett og selv installere peisovn. Peisovn gjelder kun for 2. etasje. 

Bo godt i ditt helt nye hjem

På Maudland kan du velge mellom ett eller to soverom, alt etter behov og budsjett. Flislagt bad, eikeparkett på gulvet i stua og kjøkken fra Sigdal er standard uansett hvilken av de to leilighetstypene du velger. Har du lyst til å flytte rett inn uten å løfte en finger, kan du gjerne gjøre det – til og med postkassen er på plass. Du kan også enkelt oppgradere boligen med carport og ladestasjon til elbil. Alle leilighetene har sin egen lille private uteplass og parkeringsplass på tomten. 

Maudland er et fint sted å bo og supert for deg som liker å være ute

Rundt deg har du et hyggelig, godt etablert nabolag. Frøylandsvatnet ligger fem minutter unna den nye leiligheten din, og like bak deg har du Hommersåkfjellet. I Hommersåk sentrum, 15 minutter unna, finner du det meste du trenger i hverdagen. Sandnes sentrum ligger et kvarter unna med bil, og skal du til Stavanger, kan du glede deg til en fin, liten båttur (hvis du ikke foretrekker buss, bil eller tog, da). 

 

Meld interesse for Maudland

 

 

  • Ditt nye nabolag

    Turområder som Hommersåkfjellet og Frøylandsvatnet ligger rett i nærheten.

  • Nyt livet ute som inne

    Alle leilighetene på bakkeplan har terrasse, mens de over har balkong.

  • Fra natur til by

    Med bussstopp rett utenfor er det kun 15 min til Sandnes, og Stavanger ligger en fin, liten båttur unna.

  • Spar opptil 90 000 kr Har du tid, lyst og kanskje noen gode hjelpere kan du spare penger ved å gjøre litt av arbeidet selv.