Brattebøbekken

Sandnes
Pris 2 850 000 - 2 900 000,-
Størrelse 70 m2
Soverom 2
Ledige leiligheter 12 ledige (3 reservert) Se ledige boliger
Visning Kontakt megler for visning.

Den fineste tiden

Det første hjemmet dere kjøper sammen. De kjekke naboene som blir de gode vennene. Pausene i Melsheia. Nattbadet i Bråsteinsvatnet. 

Rett ved Melshei kommer nå 12 fantastiske muligheter (42 totalt) for dere som er klare for den første, fine tiden sammen: 70 m2 fordelt på stue, kjøkken, bad, to soverom og eget vaskerom. Flislagt bad og trestavs eikeparkett på gulvet i stue, gang og soverom. Alle leilighetene har smartløsninger og vannbåren gulvvarme på kjøkken, stue, entré og bad. Egen, privat uteplass, gode solforhold og super beliggenhet. 

Glad i å være aktiv ute i naturen? Å, som du kan glede deg! Verdens fineste badeplass ved Bråstein sykler du til på ti minutter. Kaldt? Ta med våtdrakten! Eller fiskestanga. I Melshei har du hinderløype og rulleskibane, og neste år åpner SkogSprell klatrepark. Vil du trene innendørs, drar du til treningssenteret ved Helgø på Bogafjell.

Brattebøbekken bygges i et etablert, trygt område på Sandnes. Dere har kort vei til kultur og shopping i Sandnes sentrum, og arbeidsplasser i Stavanger og Forus er en kort kjøretur unna.

 

Meld interesse for Brattebøbekken

 

 

 • Ideelt for aktive mennesker

  Melsei ligger like bak leiligheten, og Bråsteivatnet er en sykkeltur unna.

 • Egen terrasse/balkong

  Gode solforhold på din egen uteplass.

 • Parkering til alle

  Hver leilighet har sin egen parkeringsplass.

 • Trygt område

  I et etablert og trygt område i Sandnes.

 • Lys og luftig leilighet

  Leiligheten har store vinduer som slipper inn mye lys.