I løpet av første halvdel av 2019 åpner Bate dørene i Strandgata 96 i Haugesund. Utvidelsen til nordfylket er en viktig del av vår strategi om å vokse, og er en veldig god nyhet. Både for boligselskaper i Haugesund, våre 750 kunder og de 53 000 medlemmene vi har i resten av landet. For ikke å snakke om deg som er på jakt etter en spennende, varierende og meningsfull arbeidshverdag.

Hvem er du? 

Vi søker etter deg som er målbevisst, dyktig på salg og ser muligheter der andre ser utfordringer. Som riktig person er du ansvarlig for å utvikle forretningsområdet vårt i Haugesund, flink til å skape gode relasjoner bygget på tillit og kvalitet. Du er fokusert på målene, proaktiv og har evne til å øke vårt lokale omdømme, merkevarekjennskap, kundetilfredshet og omsetning. Du har erfaring med å etablere langvarige relasjoner med interne og eksterne aktører, samt har opparbeidet deg dokumenterte salgsresultater gjennom tidligere arbeidserfaring.  

Din arbeidshverdag:

  • Utvikle og drive vår avdeling i Haugesund slik at vi når vårt målbilde, både på kvalitet og økonomi.
  • Ivareta våre kunder i nordfylket på best mulig måte, og sørge for profesjonell håndtering av nye og eksisterende kontrakter.
  • Avdekke tjenestebehov og bistå våre kunder å sikre forsvarlig drift.
  • Sørge for planlegging og gjennomføring av salgsaktiviteter på Haugalandet.
  • Utøve profesjonell forvaltning av eiendomsmassen i tråd med forventninger i markedet, markedsverdier og lovkrav. 
  • Innsalg og koordinering med øvrige avdelinger for å helhetlig fronte Bate sine tjenester til nye kunder.

Hva kan du?

Du har relevant utdannelse og arbeidserfaring, veldig gjerne ledererfaring, fra eiendom og drift. Erfaring fra salg og ledelse vil bli tillagt vekt. Du kan oversette strategier til gjennomførbare planer og tiltak, og har bred erfaring fra salg, eiendom og/eller byggforvaltning.

Hvordan er du?

Som person er du positiv og energisk, i tillegg til å ha god struktur og velutviklet kommersiell teft. Du motiveres av å styre din egen arbeidshverdag, korte beslutningsveier og gode muligheter for personlig utvikling. Du er et ryddig og strukturert menneske som er vant til å gjennomføre arbeidsoppgaver fra A til Å. I tillegg ønsker vi at du er fleksibel, engasjert og positiv. Oppmerksom på hva som skjer rundt deg i lokalsamfunnet, bransjen og næringslivet for øvrig.
 
Sist, men ikke minst, du får ting gjort – hele veien med Bates verdier i bunn.

Hos Bate får du

Et faglig utfordrende arbeidsområde og en spennende arbeidshverdag, hvor ingen dag er lik. Travle dager, mye ansvar og spennende oppgaver. Akkurat sånn som du vil ha det. Du får gode kolleger, riktige betingelser og en meningsfull jobb hos en arbeidsgiver som tar sitt samfunnsansvar på alvor. 


Søk på stillingen her


Har du spørsmål?

Ta kontakt med vår samarbeidspartner Tore Meinert fra Madsen og Brekke på telefon 970 33 360 eller e-post tm@madsenbrekke.no.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte HR-sjef i Bate, Kristine Landrè Meling på telefon 971 29 002.