Illustrasjon av balkong på rekkehus på Hovemarka

Forkjøpsrett på Hovemarka gård 44

Før de nye boligene på Hovemarka blir lagt ut for salg, får Bate-medlemmer mulighet til å melde forkjøpsrett på boligene de kan tenke seg. Er du medlem, har du rett og slett sjansen til å "snike i køen" for å sikre din drømmebolig.

Nå kan du melde forkjøpsrett

Forkjøpsrettperioden varer fra 18. - 28. oktober. Vennligst fyll ut skjemaet nederst på siden for å melde forkjøpsrett.

Slik fungerer det:

I skjemaet kan du sette opp en eller flere boliger du ønsker å bruke forkjøpsretten på. Du forplikter deg ikke til å kjøpe bolig ved å fylle ut skjemaet, men melder din interesse og sikrer deg mulighet til å kjøpe før andre.

Hvis du har meldt forkjøpsrett på samme bolig som andre, er det ansienniteten - altså hvor lenge dere har vært medlem - som bestemmer hvem som får mulighet til å kjøpe boligen først. Vi vil uansett gi deg en tilbakemelding etter 28. oktober.

Hjelper det å bli medlem nå?

Absolutt! Er du heldig, er du den eneste som melder forkjøpsrett på den eller de boligene du har sett deg ut. Det kan også være at andre som står foran deg i køen, velger å takke nei. Da går muligheten videre til deg. Bate-medlemskap koster 300 kroner i året, og du har forkjøpsrett så snart kontingenten er betalt.

Bli medlem
Gå tilbake til prosjektsiden